В много социални мрежи има такива записи, които при добавяне към собствения ви акаунт са видими за всички приятели, дори и без да посещават страницата на потребителя. Тези записи се наричат ​​статуси, които също са в социалната мрежа Odnoklassniki.

Как да поставите статус на сайта

Задайте своя запис като състояние на профила на сайта Odnoklassniki е сравнително проста и не отнема много време. Всеки потребител ще може да се справи с тази задача.

Стъпка 1: добавяне на записи

За да започнете, трябва да започнете да добавяте нов запис на собствената си страница в лентата "Ribbon" . Това става, като кликнете върху линията с думите "Какво мислите за това" . Кликваме върху този надпис, следващият прозорец се отваря, в който също трябва да работим.

Добавяне на запис на лентата в съучениците

Стъпка 2: Задайте състоянието

След това трябва да изпълните няколко основни действия в прозореца, така че да можете да добавите към страницата състоянието, което потребителят желае. Преди всичко влизаме в самия запис, който всички приятели трябва да видят. След това е необходимо да проверите дали отметката е в състояние "B" , ако не е там, а след това инсталирайте. И третата точка е да кликнете върху бутона "Споделяне" , така че вписването да е на страницата.

В допълнение към горепосочените действия можете да добавяте към записа различни снимки, анкети, аудиозаписи и видеоклипове. Възможно е да промените цвета на фона, да добавите връзки и адреси. Всичко това се прави много просто и интуитивно, като кликнете върху бутона с подходящо име.

Добавяне на запис към състоянието в OK

Стъпка 3: Актуализирайте страницата

Сега трябва да обновите страницата, за да видите състоянието й. Направете това само чрез натискане на клавиша "F5" на клавиатурата. След това можем да видим наскоро инсталираното ни състояние в потока. Други потребители могат да коментират, да напуснат "Класове" и да ги пуснат на страницата си.

Преглед на състоянието на сайта Съученици

Това е доста просто, добавихме към страницата на потребителския ви профил запис, който стана статус с едно кликване. Ако имате някакви въпроси или допълнения по тази тема, след това ги запишете в коментарите, ние с удоволствие ще прочетем и ще отговорим.