Понякога потребителят иска да скрие възрастта си на страница за социални контакти по различни причини. За да направите това, можете почти винаги да бъдете много прости, с изключение на това, че не е социална мрежа. Съученици, откъдето можете да премахнете възрастта от страницата с няколко кратки кликвания.

Как да скриете възрастта на сайта

Независимо от причината да скриете възрастта от страницата, потребителят не го е направил, но е добре да знаете за всеки, за да можете да направите тази процедура по всяко време, включително да върнете възрастта обратно на страницата.

Стъпка 1: Отидете в "Настройки"

Първото нещо, което се нуждаете от собствената си страница на сайта. Съучениците отиват в настройките, за да извършат необходимите действия там. Настройките на потребителския профил могат да бъдат намерени точно под аватара на потребителя. Търсим елемента "Моите настройки" и кликнете върху него.

Отидете на настройките в Съучениците

Стъпка 2: Скриване на възрастта

Сега не е нужно да ходите никъде другаде, всичко е в секцията "Публичност" , която винаги е отворена по подразбиране. Поглеждаме в централната част на сайта и виждаме елемента "Моята възраст" там . За да скриете броя на годините от непознати и дори приятели, трябва да поставите отметка в квадратчето до този елемент под надписа "Само мен" . Не забравяйте да кликнете върху бутона "Запазване", за да скриете възрастта.

Моята възраст в Съучениците

Само че ние сме скрили вашата възраст на страницата Odnoklassniki от всички потребители на социалната мрежа. Вижда се на страницата, но ще остане само за неговия собственик, така че можете да проверите дали идвате от друг профил или просто да не въвеждате данни за вход и парола.