Абсолютно всеки може да създаде личен профил в социалната мрежа на Odnoklassniki, да публикува своите снимки там, да потърси стари приятели, да се присъедини към общностите, да обсъди различни новини и много други. Комуникацията, макар и виртуална, трябва да донесе на хората радост и да озарява ежедневието. Но в живота е нещо. Възможно ли е да блокирате страницата си в Odnoklassniki? Ще разберем.

Ние блокираме страницата си в Однокласниците

Може да се наложи да блокирате страницата си в OK в различни ситуации. Например, ако искате временно да спрете участието си в социалната мрежа или ако някои нарушители хакнат в личния профил на потребителя и изпратят спам от негово име. В такива случаи можете без проблеми да заключите профила си. Начините на манипулиране се различават в зависимост от едно важно обстоятелство, а именно дали имате контрол над страницата си или сте го загубили. Разгледайте подробно двата варианта.

Между другото, по всяко време, удобно за вас, можете да защитите страницата си на Odnoklassniki от неадекватни личности, като закупите за незначителна такса неограничена услуга, която се нарича “Private Profile” . И тогава сметката ви ще бъде отворена само за приятели. За повече информация относно затварянето на профил вижте другите инструкции на нашия уебсайт.

Още подробности: Затворете профила в Odnoklassniki от любопитни очи

Метод 1: Временно блокиране на страницата

Ако временно или не искате да използвате профила си на Odnoklassniki, можете да го блокирате до три месеца. Но не забравяйте, че след тази точка, сметката се изтрива завинаги без възможност за възстановяване във връзка с отделянето на телефонния номер от профила.

 1. Във всеки браузър отидете на сайта Odnoklassniki, преминаваме удостоверяването на потребителя, въвеждаме потребителско име и парола. Ние попадаме на вашата лична страница в OK.
 2. Разрешение на сайта Однокласници

 3. В горната лента с инструменти на потребителя отидете във всеки раздел, който съдържа по-малко информация, например "Гости" .
 4. Отидете в раздела Гости на уебсайта на Odnoklassniki

 5. Превъртете следващата страница до края. Вляво, кликнете върху малкия бутон „Още” и в отвореното меню изберете елемента „Регламенти” .
 6. Отидете на правилата на сайта Odnoklassniki

 7. Отново се спускаме в долната част на страницата и намираме реда “Услуги за откази” , на която кликваме върху ЛКМ.
 8. Отпадъчни услуги на сайта Odnoklassniki

 9. В появилия се прозорец посочете причината за изтриване на потребителския ви профил и завършване на процеса, като кликнете върху колоната „Изтриване“ .
 10. Изтрийте страницата на сайта Odnoklassniki

 11. Готово! Страницата е заключена и не се показва в Odnoklassniki. За да възстановите профила си в рамките на следващите три месеца, трябва само да въведете телефонния номер, свързан с профила, в прозореца за оторизация и да получите нова парола.

Метод 2: Заключване чрез поддръжка

Ако сте загубили контрол над страницата в резултат на хакването на профила си и не можете да я възстановите с обикновени инструменти, можете да блокирате профила си само в Odnoklassniki, като използвате услугата за поддръжка на ресурси. Преди да се свържете, подгответе предварително сканирани копия на документите за самоличност за процеса на проверка и следвайте указанията на модератора. За това как можете да се свържете с експертите на Службата за поддръжка на OC, прочетете друга статия на нашия сайт.

Още подробности: Писмо до службата за поддръжка на Odnoklassniki

Разгледахме два начина за блокиране на страницата на Однокласниците, в зависимост от ситуацията.