Въпреки че е често срещано в социалните мрежи да споделяте информация за себе си и някои лични данни, не винаги искате да виждате всичко това от някой друг освен приятели. Добре е, че в някои социални мрежи, например, в Odnoklassniki, има възможност да затворите профила.

Как да затворите профил на сайта

Ограничаването на достъпа до вашата страница в съучениците е съвсем проста. Можете да сте сигурни, че дадена информация е видима само за приятели или изобщо няма. Но тази функция не е безплатна, поради което за затваряне е необходимо да има на баланса 50 единици на сайта валута - OKs, които могат да бъдат закупени на сайта за пари или получени по други начини.

Прочетете повече: Спечелете ОК и сайт Odnoklassniki

 1. Намерете функцията за затваряне на профила е много проста, просто трябва да влезете в сайта и да намерите съответния бутон под снимката си на страницата. Кликнете върху "Затваряне на потребителския профил" .
 2. Затваряне на профил в Съученици

 3. Ще се появи нов прозорец, в който отново ще трябва да кликнете върху бутона "Затваряне на профил" , за да отидете при закупуването на тази функция.
 4. Отидете в профила затворете в OK

 5. Отваря се друг диалогов прозорец, където трябва да кликнете върху бутона "Купете" , ако балансът е наред.

  След закупуването на услугата няма да изчезне никъде другаде. По всяко време можете да промените настройките за поверителност, което е много удобно.

 6. Плащане за закриване на профил в Odnoklassniki

 7. Сега можете да отидете на настройките на акаунта, където можете да промените различните нива на достъп до лична информация. Натиснете бутона "Отиди на настройките" .
 8. Преминете към затворените настройки на подпрофила в Съучениците

 9. На страницата с настройки можете да зададете параметрите за достъп до лична информация от приятели и потребители на трети страни. Част от информацията може да остане видима само за вас. След като зададете всички настройки, можете да кликнете върху "Запазване" .
 10. Запазвате настройките в OK

Това е всичко. Профилът в Odnoklassniki вече е затворен, настройките за достъп до лична информация са инсталирани и потребителят вече може безопасно да постави на страницата своите данни, без да се страхува, че някой ще ги види външни. Сега информацията е защитена.

Ако все още имате въпроси относно тази тема, попитайте ги в коментарите. Ще отговорим възможно най-бързо.