iTools е популярна програма, която е мощна и функционална алтернатива на iTunes. Много потребители на тази програма имат проблеми с промяната на езика, така че днес ще разгледаме как тази задача може да бъде изпълнена.

Програмата iTools е отлично решение за компютри, които ще управляват устройства на Apple. Програмата има огромен брой функции в арсенала си, затова е много важно интерфейсният език да е разбираем.

Изтеглете софтуер iTools

Как да променя езика в iTools?

Веднага принуден да се разстрои: в официалните събрания iTools няма подкрепа за руския език, във връзка с това, което следва, ще говорим за това как да променим езика от китайски на английски.

Чрез интерфейса на програмата не можете да промените езика - езикът вече е вграден в разпространението, което сте изтеглили от сайта на програмиста. Следователно, ако трябва да промените езика от китайски на английски, ще трябва да преинсталирате напълно програмата, като използвате различна дистрибуция.

За да избегнете проблеми, се препоръчва предварително да изтриете старата версия на програмата. За да направите това, отидете в менюто "Контролен панел" , задайте режима на преглед на "Малки икони" и след това отворете секцията "Програми и функции" .

Как да промените езика в iTools

В списъка с инсталираните програми намерете iTools, щракнете с десния бутон върху програмата и изберете "Изтриване" . Завършете изтриването на програмата.

Как да промените езика в iTools

Когато деинсталирането на iTools завърши, отидете на сайта на програмиста от връзката в края на статията. На страницата за изтегляне има няколко варианта за разпространение на различни езици и за различни платформи, но се интересуваме от английската версия на "iTools (EN)" , така че кликнете върху бутона "Изтегляне" в тази дистрибуция.

Как да промените езика в iTools

Изпълнете изтеглената дистрибуция и инсталирайте програмата на компютъра.

Обърнете внимание, ако искате да руширате програмата iTools, тогава трябва да изтеглите монтаж на тази програма на руски език. Ние на нашия сайт не предоставяме връзки към тези версии на дистрибуции, но можете лесно да ги намерите в Интернет. Инсталирането на русифицираната версия на iTools е точно същото, както е описано в статията.

В момента разработчиците не предоставят руска версия на популярната програма iTools. Надяваме се, че скоро разработчиците ще коригират тази ситуация, а след това програмата ще стане още по-удобно.

Свали iTools безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт