Както много други програми, Steam не поддържа промяна на входа. Следователно, не можете да промените данните за вход на Steam по обичайния начин. Трябва да използвам опция за заобикаляне. По какъв начин да получите ново влизане в Steam, но в същото време оставете всички игри, които са били обвързани с профила си, прочетете нататък.


За да промените данните за вход в Steam, ще трябва да създадете нов акаунт и да свържете неговата библиотека със старите данни за вход.

Как да промените данните за влизане в Steam

Първо, трябва да създадете нов профил в Steam. За да направите това, излезте от текущата сметка. Това става с помощта на менюто за горещи пара. Трябва да изберете елемента Steam и след това да кликнете върху бутона "Промяна на потребител".

Промяна на потребител на парола

След като отворите формуляра за вход в профила, ще трябва да създадете нов Steam профил, да го регистрирате и да изпълните първоначалната настройка. Можете да прочетете за това в статия , който подробно описва процеса на създаване на нов профил в Steam. След като създадете новия профил, ще трябва да го свържете със старата си библиотека за игри.

За да направите това, ще трябва да влезете в профила на новия профил на текущия компютър, от който сте влезли в стария профил. След това отидете на настройките на Steam. В този раздел ще трябва да одобрите споделен профил с достъп до семейството. За това как да направите това, можете да прочетете съответната статия ,

След като свържете библиотеката на Steam с нов акаунт, трябва само да промените информацията за страницата на вашия профил. Това става по следния начин: отидете на страницата с профил, като кликнете върху името си в горното меню, след това изберете елемента на потребителския профил и след това кликнете върху бутона "редактиране на потребителския профил".

Отидете на страницата с профил на Steam

Под формата на редактиране на потребителски профил трябва да посочите същата информация, която е била в стария ви профил. Така новият ви профил няма да се различава от стария.

Редактиране на данните за пара на пара

Сега просто трябва да добавите приятели от стария списък с профили, като отидете на стария акаунт в секцията "приятели" и изпратите на всеки приятел заявка за приятелство. Отидете на страницата на стария си профил, който можете да търсите чрез потребители на Steam. Също така можете да въведете стария си акаунт и да копирате линка в профила му, като кликнете върху десния бутон на мишката.

Имайте предвид, че няма да можете да изберете вече записано влизане в Steam, което се намира в базата данни за услуги. В този случай ще трябва да изберете различно име за вход.

Сега знаете как можете да промените данните за вход в Steam, използвайки заобиколно решение. Ако знаете други начини да промените данните за влизане в Steam - пишете за тях в коментарите.