Ако наскоро сте променили името си или сте установили, че сте посочили информацията, когато сте се регистрирали неправилно, винаги можете да отидете в настройките на потребителския си профил, за да промените личната си информация. Можете да направите това на няколко стъпки.

Промяна на личните данни във Facebook

Първо трябва да въведете страницата, където трябва да промените името. Можете да направите това на основния Facebook, като въведете вашето потребителско име и парола.

Влез във Facebook

След като влезете в профила, отворете секцията "Настройки" , като кликнете върху стрелката, намираща се вдясно от иконата за бърза помощ.

Настройките на Facebook

В тази секция ще видите страница, в която можете да редактирате общата информация.

общите настройки за Facebook

Обърнете внимание на първия ред, където е посочено името ви. Вдясно е бутонът "Редактиране" , като кликнете върху него, за да промените личните си данни.

Настройки на името на Facebook

Сега можете да промените името и фамилията си. Ако е необходимо, можете да добавите и едно средно име. Можете също така да добавите версия на родния си език или да добавите псевдоними. Този елемент предполага например псевдонимът, с който вашите приятели ви се обаждат. След редактирането кликнете върху бутона "Проверка на промените" , след което ще се появи нов прозорец, който Ви моли да потвърдите действията.

Потвърдете промените в Facebook

Ако всички данни са въведени правилно и те отговарят на Вас, просто въведете паролата си в задължителното поле, за да потвърдите края на редакцията. Кликнете върху бутона "Запазване на промените" , след което процедурата за коригиране на името ще бъде завършена.

Когато редактирате лични данни, имайте предвид, че след промяната няма да можете да повторите тази процедура в продължение на два месеца. Поради това внимателно попълнете полетата, за да предотвратите случайно грешка.