В социалните мрежи хората се регистрират не само за да общуват с приятели под истинското си име, но и да търсят приятели и нови приятели под псевдоним. Докато социалните мрежи позволяват това, потребителите се чудят как можете да промените името и името на сайта, например в Odnoklassniki.

Как да промените личната информация в Odnoklassniki

В социалната мрежа съучениците могат лесно да променят името и фамилията си на другите, само няколко кликвания върху страниците на сайта, дори не трябва да чакате проверката, всичко се случва незабавно. Нека анализираме процеса на промяна на личните данни на сайта малко повече.

Стъпка 1: Отидете в "Настройки"

Първо трябва да отидете на страницата, където можете да промените личните данни на вашия профил. Така че, след като влезете в профила си точно под снимката на профила, търсим бутон "Моите настройки" . Кликнете върху него, за да стигнете до нова страница.

Превключете към настройките на подпрофила в Съученици

Стъпка 2: Основни настройки

Сега трябва да преминете от прозореца за настройки, който се отваря по подразбиране, до основните настройки на профила. В лявото меню можете да изберете желания параметър, натиснете "Basic" .

Основните настройки са добре

Стъпка 3: Лична информация

За да промените името и фамилията на сайта, трябва да отворите прозореца за смяна на личните данни. Намираме в централната част на екрана линия с данни за града, възрастта и името. Поставете мишката над този ред и кликнете върху бутона "Редактиране" , който се показва, когато задържите курсора на мишката.

Промяна на личните данни в социалните мрежи Съученици

Стъпка 4: Променете името и фамилното име

Остава само да въведете необходимите данни в съответните линии "Име" и "Наименование" и да кликнете върху бутона "Запазване" в долната част на прозореца, който се отваря. След това на сайта незабавно ще се появят нови данни и потребителят ще започне да комуникира от друго име.

Променете името в Съучениците

Процесът на промяна на личните данни на сайта Odnoklassniki е един от най-простите в сравнение с всички други социални мрежи и сайтове за запознанства. Но ако все още има някакви въпроси, тогава в коментарите ще се опитаме да решим всичко.