Потребителите за работа с документи често са най-удобни за използване на PDF формат. Те могат да съдържат както сканиране, снимки, така и само текст. Но какво ще стане, ако трябва да редактирате този файл, а програмата, чрез която потребителят разглежда документа, не може да промени текста или дали документът сканира в PDF файла?

Конвертиране от PDF в DOC онлайн

Най-лесният начин да промените формата е да използвате специализирани сайтове. По-долу има три онлайн услуги, които могат да помогнат на всеки потребител да редактира и редактира PDF файл, както и да го преобразува в разширение DOC.

Метод 1: PDF2DOC

Тази онлайн услуга е създадена специално, за да помогне на потребителите да конвертират PDF файлове в желаното разширение за тях. Удобният уеб сайт без ненужни функции ще ви помогне перфектно в проблема с конвертирането на файлове и е напълно на руски език.

Отворете PDF2DOC

За да конвертирате PDF в DOC, трябва да направите следното:

 1. Сайтът има огромен брой формати за конвертиране и за избора им, кликнете върху желаната опция.
 2. Изберете типа на реализация в PDF2DOC.com

 3. За да изтеглите файла в PDF2DOC, кликнете върху бутона "Изтегляне" и изберете файла от компютъра си.
 4. Изтеглете файла на pdf2doc.com

 5. Изчакайте процесът да приключи. Може да отнеме няколко секунди и няколко минути - зависи от размера на файла.
 6. Изчакване за преобразуване в pdf2doc.com

 7. За да изтеглите файла, кликнете върху бутона "Изтегляне ", който ще се появи директно под файла ви след конвертирането.
 8. Изтеглете файла от pdf2doc.com

 9. Ако трябва да конвертирате няколко файла, кликнете върху бутона "Изчистване" и повторете всички стъпки, описани по-горе.
 10. Изтриване на файл от pdf2doc.com

Метод 2: Преобразуване

Сайтът Convertio, подобно на предишния, има за цел да помогне на потребителите да променят файловия формат. Огромен плюс е функцията за разпознаване на страници, ако има документи в документа. Единственият му недостатък е много настойчиво налагане на регистрация (в нашия случай няма да е необходимо).

Отидете на Convertio

За да превърнете документ от интерес за вас, изпълнете следните стъпки:

 1. Ако трябва да конвертирате PDF файл с сканиране, тогава ще оцените отлично функцията за разпознаване на страници. Ако не, прескочете тази стъпка и преминете към стъпка 2.
 2. Моля, обърнете внимание! За да използвате тази функция, ще трябва да се регистрирате на сайта.

  Разпознаване на страници в PDF файл на convertio.co

 3. За да конвертирате файл в DOC, трябва да го изтеглите от компютъра си или от всяка услуга за споделяне на файлове. За да изтеглите PDF документ от компютър, кликнете върху бутона "От компютър" .
 4. Изтегляне на файла в

 5. За да конвертирате файла-източник, кликнете върху бутона "Конвертиране" и изберете файла на компютъра.
 6. Конвертиране в DOC файл на

 7. За да изтеглите преобразувания DOC, кликнете върху бутона "Изтегляне" до името на файла.
 8. Изтеглете файл от convertio.co

  Метод 3: PDF.IO

  Тази онлайн услуга е изцяло фокусирана върху работата с PDF и в допълнение към конвертирането на оферти, за да може редакторите да работят с документи в PDF формат. Те ви позволяват да разделяте страниците и да ги номерирате. Предимството му е минималистичен интерфейс, чрез който сайтът може да се използва от почти всяко устройство.

  Отворете PDF.IO

  За да конвертирате желания файл в DOC, направете следното:

  1. Изтеглете файла от устройството си, като кликнете върху бутона "Избор на файл" или го изтеглете от която и да е хостинг компания .
  2. Изберете файл в pdf.io

  3. Изчакайте сайтът да се обработва, да изтеглите преобразувания файл и да го направите достъпен за вас.
  4. Изчакване за обработка на pdf.io

  5. За да изтеглите завършената версия, кликнете върху бутона "Изтегляне" или запазете файла в някое от наличните услуги за споделяне на файлове.
  6. Изтеглете конвертирания файл от pdf.io

  Използвайки тези онлайн услуги, потребителят вече не трябва да мисли за програми на трети страни за редактиране на PDF-файлове, защото винаги може да го преобразува в DOC разширение и да го промени, ако е необходимо. Всеки от горните сайтове има плюсове и минуси, но всички те са удобни за използване и работа.