В много социални мрежи има възможност да се създаде общност, в която да се събират хора чрез интереси за разпространение на информация или новини. Това е ресурсът Odnoklassniki не е по-лош от тези социални мрежи.

Създаване на общност на сайта Съученици

Като се има предвид факта, че сайтът вече има съученици и VKontakte един собственик на компания, тогава много от функциите са се подобрили между тези ресурси, освен това в Odnoklassniki, създаването на група е дори малко по-лесно.

Стъпка 1: Търсене на желания бутон на главната страница

За да продължите да създавате група, трябва да намерите съответния бутон на главната страница, който ще ви позволи да отидете в списъка с групи. Намерете този елемент от менюто под ваше собствено име на вашата лична страница. Това е мястото, където се намира бутонът "Групи" . Натискаме върху него.

Отидете при създаването на групи от главната страница на съучениците

Стъпка 2: Отидете на създаването

На тази страница ще видите списък с всички групи, в които потребителят е в момента. Трябва да създадем собствена общност, така че в лявото меню търсим голям бутон "Създаване на група или събитие" . Чувствайте се свободни да кликнете върху него.

Създаване на група в съучениците

Стъпка 3: Изберете общностен тип

На следващата страница трябва да изберете типа на групата, която ще бъде създадена след няколко кликвания.

Всеки тип общност има свои собствени характеристики, предимства и недостатъци. Преди да направите избор, по-добре е да проучите всички описания и да разберете за какво е групата.

Изберете типа, който искате, например "Обществена страница" , и кликнете върху него.

Избор на типа общност на сайта

Стъпка 4: Създайте група

В новия диалогов прозорец трябва да посочите всички необходими данни за групата. На първо място, ние посочваме името на общността и описанието, за да може потребителите да разберат каква е нейната същност. След това изберете подкатегория за филтриране и възрастови ограничения, ако е необходимо. След всичко това можете да изтеглите капака на групата, така че всичко изглежда стилно и красиво.

Преди да продължите, препоръчваме да проучите изискванията за съдържание в групи, така че по-късно да няма проблеми с другите потребители и администрацията на социалната мрежа Odnoklassniki.

След всички действия можете безопасно да кликнете върху бутона "Създаване" . Веднага след като кликнете върху бутона, общността се създава.

Завършване на група в Odnoklassniki

Стъпка 5: Работете по съдържание и група

Сега потребителят се е превърнал в администратор на новата общност на сайта Odnoklassniki, който трябва да бъде подкрепен чрез добавяне на подходяща и интересна информация, приканвайки приятели и трети лица и рекламиране на страницата.

Това е доста лесно да се създаде общност в Съучениците. При нас се оказа, че има няколко кликвания. Най-трудно е да въведете абонати в групата и да ги поддържате, но всичко зависи от администратора.