Във всяка социална мрежа можете да разглеждате, обсъждате и добавяте видеоклиповете си, така че всеки потребител да може да разбере какво се случва в живота на приятелите си, не само чрез снимката, но и чрез видеозаписи.

Как да добавите видеоклип към сайта

Качете видеоклипа си в социална мрежа. Съучениците са доста прости и бързи. Това може да се направи в няколко прости стъпки, които ще обсъдим по-подробно, за да не можете да правите грешки навсякъде.

Стъпка 1: Отидете в раздела

Всички видеоклипове в социалните мрежи се намират в конкретен раздел, където можете да ги гледате и да търсите записи на други потребители на сайта. Намерете раздела е много прост: просто трябва да кликнете върху бутона "Видео" в главното меню на сайта.

Таб с видео в Odnoklassniki

Стъпка 2: Отидете при изтегляне

В раздела с видеоклипове можете да започнете свое собствено предаване на живо или да качите видеоклипа си. Това е втората опция, от която се нуждаем, трябва да кликнете върху бутона "Видео" със стрелката нагоре, за да отворите нов прозорец с изтеглянето на видео.

Отидете да качвате видеоклипове на съучениците на сайта

Стъпка 3: Качете видеоклипове

Сега трябва да изберете мястото, откъдето ще добавим файла от видеоклипа. Можете да изтеглите запис от вашия компютър или да използвате връзка от друг сайт. Натиснете бутона "Избор на файлове за изтегляне" .

Качете видеоклипа от компютъра си в OK

Можете да използвате втория метод и да изтеглите видеоклипа от друг сайт. За да направите това, просто трябва да намерите видео на всеки сайт, да копирате връзката му и да го поставите в прозореца на сайта Odnoklassniki. Това е просто.

Стъпка 4: Изберете запис на компютъра

Следващата стъпка е да изберете запис на компютъра, за да го качите на сайта. Това става както обикновено, просто използвайте компактния прозорец на Explorer, за да намерите файла, от който се нуждаете, след което можете да кликнете върху него и да кликнете върху бутона "Отвори" .

Изберете файл на компютъра си

Стъпка 5: Запазете видеоклипа

Остава много малко: изчакайте изтеглянето и малкото видео. Филмът се качва не много дълго, но след това ще трябва да изчака, докато бъде напълно обработен и ще бъде на разположение във възможно най-високо качество.

Можете също така да добавите заглавие, описание и ключови думи към записа, ако това видео трябва да бъде популяризирано сред потребителите на социални мрежи. Освен това има възможност да зададете нивото на достъп до записа - можете да забраните да го гледате на всички, с изключение на приятели.

Кликнете върху "Запазване" и споделете видеоклипа си с приятели и други потребители на социалната мрежа.

Запазване на видеоклипове на съученици

Току-що качихме видеоклип на уеб сайта на съучениците. Направихме го много бързо и просто. Ако въпросите все още остават, можете да ги попитате в коментарите по тази статия, да опитате да отговорите на всичко и да решите проблема, който възниква.