Понастоящем по-голямата част от покупките му се правят от съвременните потребители чрез мрежата и затова са необходими виртуални портмонета, с които можете лесно и бързо да прехвърляте пари на магазин или друг потребител. Има широк спектър от различни платежни системи, но един от най-популярните в момента е QIWI.

Създайте чантата в системата QIWI

Така че, за да отворите личен кабинет в платежната система на QIWI Wallet, т.е. да създадете портфейла си на този сайт, е съвсем проста, просто трябва да следвате проста инструкция.

 1. Първата стъпка е да отидете на официалния сайт на платежната система QIWI Wallet и изчакайте страницата да се зареди напълно.
 2. Сега трябва да намерите бутона "Създаване на чанта" , който дори се намира в двете най-удобни места. Един бутон може да се намери в горното меню, а другият ще бъде разположен почти в центъра на екрана.

  Потребителят трябва да кликне върху някой от тези елементи, за да продължи.

 3. Отидете, за да създадете портфейл

 4. На този етап ще трябва да въведете мобилния телефонен номер, към който ще бъде свързана чантата в платежната система. Трябва също да въведете captcha и да потвърдите, че потребителят е истински човек. След като направите това, можете да кликнете върху бутона "Продължи" .

  Трябва да въведете правилния телефонен номер, защото с него можете да продължите да се регистрирате и да извършвате плащания в бъдеще.

 5. Потвърдете номера в регистрационната форма

 6. В нов прозорец ще трябва да въведете кода, изпратен от системата, до номера, който сте въвели по-рано. Ако нямаше никаква грешка в телефонния номер, SMS ще дойде след няколко секунди. Трябва да отворите съобщението, да го напишете в задължителното поле и да кликнете върху бутона "Потвърди" .
 7. Въведете кода от SMS

 8. Ако системата приеме кода, той ще подкани потребителя да излезе с парола, за да използва системата в бъдеще. Всички изисквания за парола са изброени непосредствено под реда, където трябва да бъдат въведени. Ако паролата е въведена и въведена, трябва да кликнете върху бутона "Регистрирай" .
 9. Създайте парола и потвърдете регистрацията на портфейла си

 10. Остава да изчакате няколко секунди и системата автоматично ще пренасочи потребителя към частния офис, където можете да извършвате трансфери, покупки в интернет и други неща.
 11. Qiwi личен кабинет

Това е толкова лесно да се регистрирате в системата на QIWI Wallet и да започнете да използвате всичките си услуги абсолютно по всяко време. Ако имате някакви въпроси, след това ги попитайте в коментарите по тази статия, опитайте се да намерите отговор на всеки въпрос.