Слушайки любимата си песен и я слушате в дупките, потребителят може да има желание да постави тази песен върху камбаната, но какво ще стане, ако началото на аудиофайла е бавно и бих искал да има мелодия на тона на звънене на песента?

Онлайн услуги за създаване на мелодии

Има много програми, които помагат на потребителите да намалят музиката в онези моменти, когато се нуждаят от нея. И ако няма достъп до такива програми и няма желание да се научите как да ги използвате, онлайн услугите ще дойдат на помощ. Те са много удобни за ползване и потребителят няма нужда да "има седем пики в челото", за да създаде свой собствен тон на звънене.

Метод 1: MP3Cut

Това е най-доброто от представените онлайн услуги, тъй като има най-голям брой възможности за създаване на качествена мелодия. Удобният и лесен интерфейс ще ви помогне незабавно да започнете да работите върху аудиозапис, и създаването на песен във всеки формат е очевиден плюс в съкровището на сайта.

Отидете в MP3Cut

За да създадете мелодия на MP3Cut, е достатъчно да изпълните следните прости действия:

 1. Първо, трябва да качите аудиофайла си на сървъра за услуги. За да направите това, кликнете върху бутона Отваряне на файла и изчакайте сайтът да отвори Music Editor.
 2. Отваряне на файл на MP3Cut.ru

 3. След това, като използвате плъзгачите, изберете фрагмента от песента, която искате да включите в разговора. Тук, ако желаете, можете да направите гладък старт или да избледнеете в тон на звънене, за който просто трябва да превключите два бутона точно над основния редактор.
 4. Изберете желания фрагмент на MP3Cut.ru

 5. След това трябва да кликнете върху "Trim" и там можете да изберете желания формат като просто кликнете върху него с левия бутон на мишката.
 6. Създаване на тон на звънене с MP3Cut.ru

 7. След като потребителят завърши редактирането на тона на звънене, за да съхрани файла, трябва да кликнете върху връзката "Изтегляне" в прозореца, който се отваря, и изчакайте изтеглянето на песента в компютъра.
 8. Изтеглете аудио файл от сървърите на MP3Cut.ru

Метод 2: Интоктои

Друга онлайн услуга, която ви позволява да отрежете аудио файл, за да създадете тон на звънене. За разлика от предишния сайт, той има по-минимален интерфейс, много по-малко функции, но ви позволява да въведете желаното място в песента ръчно в секунди, т.е. да напишете сами началото и края на пасажа.

Отидете на Inettools

За да създадете тон на звънене с помощта на Inettools, направете следното:

 1. Изберете файл от компютъра си, като кликнете върху бутона "Избор" или прехвърлите файла на избраното място в редактора.
 2. Избиране на файл от компютър на Inettools.net

 3. След като файлът бъде качен на сайта, потребителят ще отвори аудио редактора. С помощта на копчетата изберете фрагмента от песента, от която се нуждаете за тона на звънене.
 4. Избиране на фрагмент на Inettools.net

 5. Ако песента не е отрязана точно, използвайте ръчното въвеждане под главния редактор, просто въведете минути и секунди, от които се нуждаете.
 6. Ръчно въвеждане на данни в Inettools.net

 7. След това, когато всички манипулации с тон на звънене са завършени, кликнете върху бутона "Trim", за да го създадете.
 8. Създаване на тон на звънене на Inettools.net

 9. За да изтеглите на устройството, кликнете върху "Изтегляне" в прозореца, който се отваря.
 10. Изтегляне на аудио файл от Inettools.net

Метод 3: Мобилимус

Тази онлайн услуга може лесно да се превърне в най-доброто от всички горепосочени сайтове, ако не и заради минус - доста ярък и леко неприятен интерфейс. Той много ряза окото и понякога просто не е ясно кой фрагмент ще бъде изрязан точно сега. Във всичко останало сайтът на MobilMusic е доста добър и ще помогне на потребителя лесно да създаде тон на звънене за телефона си.

Отидете в "Мобилмузик"

За да отрежете песен на този сайт, трябва да изпълните следните стъпки:

 1. Отворете файла от компютъра си. За да направите това, кликнете върху бутона "Избор на файл" и след като кликнете върху "Качване", за да изтеглите аудио към сайта.
 2. Отваряне на файла в Mobilmusic.ru

 3. След това потребителят ще отвори прозорец с редактор, в който да избере желания фрагмент от песента, като премести плъзгачите до желаното време.
 4. Отваряне на файла в Mobilmusic.ru

 5. Можете да използвате и допълнителните инструменти, предоставени от сайта. Те са под линията с песента.
 6. Допълнителни инструменти на MobilMusic.ru

 7. След като завършите работата с песента, за да създадете тон на звънене, трябва да кликнете върху бутона "Изрязан фрагмент" . Тук можете да разберете колко песен ще претегли след манипулиране на основното досие.
 8. Създайте тон на звънене на Mobilmusic.ru

 9. В отворения прозорец кликнете върху връзката "Изтегляне на файл", за да изтеглите тона на звънене на устройството си.
 10. Изтегляне на файл от сървърите на Mobilmusic.ru

След запознаване с онлайн услугите, всеки потребител няма да има желание да изтегля всички програми. Съдия за себе си - удобният за потребителя интерфейс и лекотата на обработка покриват работата на всеки софтуер, без значение колко е добър, дори при създаването на мелодии. Да, без никакви недостатъци, разбира се, е невъзможно, всяка онлайн услуга не е идеална, но това е повече от компенсирано от скоростта на изпълнение и чудесни инструменти.