Много от нас имат лични профили в различни социални мрежи и прекарват доста време в тях. Личната страница става платформа за комуникация, клуб на интереси и фотоалбум. Всеки потребител може да има желание да го направи по-красив и оригинален, например да декорира с някакъв образ. И така, как можете да направите декорацията на страницата на Однокласниците с вашата снимка?

Ние украсяваме страницата в Odnoklassniki с нашата снимка

Така че, нека се опитаме да украсим профила в Odnoklassniki и да го направим по-запознат и приятен за окото. Разработчиците на Odnoklassniki любезно предоставиха на всеки потребител възможност да постави своя собствена корица в профила. Удобен и прост инструмент за това присъства в пълната версия на сайта, както и в мобилните приложения за Android и iOS.

Метод 1: Пълна версия на сайта

Първо, помислете за начина на инсталиране на собствения си капак на личната си страница в пълната версия на сайта Odnoklassniki. Наръчникът, достъпен за всеки потребител на ресурса, ви позволява да извършите такава операция бързо и без излишни усложнения. Разработчиците на OC се погрижиха за простотата и удобството на интерфейса на сайта им и трудностите за потребителя не трябва да възникват.

 1. Във всеки интернет браузър отваряме уебсайта на Odnoklassniki и преминаваме през традиционната процедура за удостоверяване на потребителя. Ние попадаме в профила ви в социалната мрежа.
 2. Разрешение на сайта Однокласници

 3. В лявата част на уеб страницата, в колоната под основната снимка, кликнете върху реда с вашето име и фамилия.
 4. Отиди в профила на сайта на Odnoklassniki

 5. Досега наблюдаваме нашето свободно сиво поле и за по-нататъшни действия щракваме на иконата "Задай капак" с левия бутон на мишката.
 6. Задайте профил на уебсайта на Odnoklassniki

 7. Сега изберете изображението от вече наличните на страницата OK или кликнете върху колоната “Качване на нови” и посочете местоположението на графичния файл на твърдия диск на компютъра.
 8. Избор на снимка за корицата на сайта Odnoklassniki

 9. Задръжте курсора на мишката върху бутона "Плъзнете снимка" , задръжте натиснат бутона на ЛКМ и се движите в различни посоки, изберете най-успешното местоположение на изображението във фонов режим.
 10. Плъзнете снимката на сайта Odnoklassniki

 11. След като вземете решение за местоположението на капака, кликнете върху иконата „Закрепете“ и с това запазете резултатите от всички предишни манипулации.
 12. Закрепете капака на сайта Odnoklassniki

 13. Ние се възхищаваме на плодовете на нашата упорита работа. С родния капак, профилът в Odnoklassniki изглежда много по-интересен, отколкото без него. Готово!

Профил покрива инсталиран на сайта Odnoklassniki

Метод 2: Мобилно приложение

Можете да украсите личната си страница в Odnoklassniki с вашата снимка в мобилни приложения за Android и iOS устройства. Тук също всеки потребител не би трябвало да има никакви трудности при осъществяването на тази операция на практика. Всичко е логично и бързо.

 1. Отворете мобилното приложение OK на устройството си. Преминаваме разрешението, като въвеждаме паролата за вход и достъп в съответните полета. Влизаме в личния профил.
 2. Оторизация в заявлението Съученици

 3. В горния ляв ъгъл на екрана, докоснете аватара си, намиращ се под основния бутон за сервизно обслужване.
 4. Към профила в приложението на Odnoklassniki

 5. Вдясно от главната снимка кликнете върху иконата, която служи за задаване на покритието на профила.
 6. Поставете капака в съучениците на приложението

 7. Изберете изображението в галерията за мобилни устройства, която ще украси страницата ви в социалната мрежа.
 8. Избиране на снимки от галерията в приложението Съученици

 9. Ние преместваме снимката в различни посоки и след като постигнахме най-успешните, според вас, местоположение, кликнете върху бутона "Запази" .
 10. Запазете капака в приложението Odnoklassniki

 11. Задачата е завършена! Капакът е инсталиран. Ако желаете, той винаги може да бъде променен на друг.
 12. Калъфът е инсталиран в мобилното приложение Odnoklassniki.

Така че, докато заедно разбрахме, че декорирането на лична страница в OK с вашата снимка е съвсем проста. Тази функция е налична в пълната версия на сайта на ресурса и в приложенията за мобилни притурки. Можете да направите сметката си по-красива и запомняща се. Насладете се на комуникацията!

Вижте също: Откриване на затворен профил в Odnoklassniki