Приятели - това е един от основните компоненти на отношението на всяко лице на равна нога със семейството и отбора. Но човешките взаимоотношения са сложни и объркани, харесваме и не обичаме другите. Разбира се, обществените правила се предвиждат на такъв сегмент като социалните мрежи в Интернет. Ние се сприятеляваме с Odnoklassniki, обменяме съобщения, коментираме снимки и новини, общуваме в групи по интереси. Възможно ли е да се отстрани приятел, ако той не е "нито приятел, нито враг, а така ..."? И е възможно да премахнете всички приятели наведнъж?

Изтриваме приятели в Odnoklassniki

За съжаление, функцията на масово едновременно заличаване на няколко приятели от Odnoklassniki социални мрежови разработчици не се изпълнява. Следователно всеки потребител трябва да бъде премахнат от списъка на приятелите си отделно, което вероятно е по-добро, тъй като дава възможност да се разсъждава внимателно за необходимостта и обосновката на неговите действия.

Метод 1: Пълна версия на сайта

Така че, първо се опитайте да премахнете досадния си приятел на страницата си Odnoklassniki в пълната версия на сайта. Широката функционалност и удобен за потребителя интерфейс на този ресурс ще помогне за решаването на този проблем.

 1. Отиваме в сайта, влезте, влезте в страницата си. На горната лента с инструменти намираме бутона "Приятели" , който натискаме.
 2. Отидете на приятели на сайта Odnoklassniki

 3. В следващия прозорец изберете в списъка с приятели на потребителя, който премахваме от нашата приятелска зона в Odnoklassniki.
 4. Избор на приятел на сайта Odnoklassniki

 5. Задръжте курсора на мишката върху аватара на потребителя и в падащото меню кликнете върху левия бутон на мишката върху линията "Спиране на приятелството" .
 6. Спрете приятелството си на сайта Odnoklassniki

 7. Появява се малък прозорец, в който потвърждаваме решението си да премахнем този потребител от приятелите му, като кликнем върху бутона "Стоп" .
 8. Потвърждение за прекратяване на приятелството на сайта Odnoklassniki

 9. Един човек от приятели е изтрит. За всеки от долупосочените кандидати за отпадане от вашия фрийдлист, повтаряме горния прост алгоритъм на действията.
 10. Метод 2: Мобилно приложение

  В мобилните приложения за устройства в Android и iOS можете бързо и лесно да премахнете всеки потребител от списъка си с приятели. Последователността на нашите действия тук ще бъде малко по-различна от пълната версия на сайта, но няма да създава трудности.

  1. Отворете приложението, въведете потребителското име и паролата, след което натиснете бутона за обслужване с три ленти в горния ляв ъгъл на екрана.
  2. Сервизен бутон в приложението Odnoklassniki

  3. На следващата страница се придвижваме до елемента от менюто "Приятели" , докоснете го.
  4. Отидете на приятели в приложението Odnoklassniki

  5. В раздела "Приятели" в раздела "Всички" всичките ви приятели се сортират по азбучен ред, избираме потребителя, който е паднал в неприятно положение, на когото искаме да отречем статуса на приятел. Кликнете върху линията с името и фамилията на човека.
  6. Избиране на приятел в приложението Odnoklassniki

  7. Попадаме на страницата на потребителя, под неговия аватар надясно намираме иконата "Други действия" .
  8. Други действия в молбата Odnoklassniki

  9. В контекстното меню, което се отваря, изберете последния елемент "Премахване от приятели" .
  10. Премахване от приятели в приложението Classmate

  11. Сега остава само да мислите за решението си добре и да го потвърдите, като кликнете върху бутона "Изтриване" . Готово!

  Изтрийте приятел в приложението Odnoklassniki
  Както сме установили заедно, всеки член на социалната мрежа Odnoklassniki има възможност, ако е необходимо, да премахне всеки потребител от своя списък с приятели както на сайта, така и в мобилните приложения на ресурса. Но не забравяйте, че това е крайна мярка и не злоупотребявайте с това право. Можете несправедливо да обидите друг човек и сериозно да разваляте връзката с истински приятели.

  Вижте също: Добавяне на приятел към Odnoklassniki