Комуникацията в социалната мрежа е немислима, без да се добавят други потребители към приятели. Съучениците на сайта не са изключение от общото правило и също така ви позволяват да добавите приятелите и семейството си в списъка си с приятели в социалните мрежи.

Как да добавите към приятели в OK

Добавянето на всеки потребител в списъка ви с приятели може да бъде много лесно, като кликнете само с един бутон. За да не се бърка никой, трябва да прочетете инструкциите по-долу.

Прочетете още: Търсите приятели в Съучениците

Стъпка 1: Намерете човек

Първо трябва да намерите човека, когото искате да добавите към приятелите си. Да приемем, че го търсим в участниците в група. Когато намерите, кликнете върху изображението на потребителския профил в общия списък.

Отидете на страницата на потребителя Odnoklassniki

Стъпка 2: добавете към приятели

Сега гледаме веднага под аватар на потребителя и ще видим бутона "Добави в приятели" там, разбира се, имаме нужда от него. Кликваме върху този надпис и веднага лицето задава сигнал и молба до приятели.

Добавяне към приятели в съученици

Стъпка 3: възможни приятели

Освен това сайтът Odnoklassniki ще ви препоръча да добавите приятели на други потребители, които може да са свързани с вас чрез нов приятел. Тук можете да кликнете върху бутона "Приятел" или просто да оставите страницата на потребителя.

Възможни приятели в ОК

Това е толкова просто, само две кликвания на мишката, добавихме приятели от социалната мрежа Odnoklassniki.