Така се случва не само да се създаде нова група в Odnoklassniki, но и да се премахне съществуващата поради различни причини и потребности. Това е доста лесно, всеки ще го управлява.

Как да изтриете група в OK

Премахването на група се извършва чрез главното меню от създателя или администратора. Можете да направите това много бързо - само няколко кликвания и страницата на групата се изтрива.

  1. На първо място, трябва да отидете в списъка на групите в сайта Odnoklassniki. За да направите това, трябва да намерите думата "Групи" под вашето име и да кликнете върху нея.
  2. Отидете в списъка с групи в Съученици

  3. Веднага потребителят ще отиде на нова страница, където всички възможни групи за социални контакти се намират в центъра, в който можете да влезете. Сега се интересуваме от лявото меню, където има раздел "Моите групи" . Търсим правилния бутон и кликнете върху него.
  4. Изберете своя собствена група, за да промените ОК

  5. Сега трябва да намерите необходимите бутони на страницата на самата група в Odnoklassniki. Непосредствено под основната снимка на групата има меню, където се намира бутонът "Други действия" . Натискаме върху него.
  6. Преход към други дейности с групата в сайта Съученици

  7. Появява се падащ списък, който в нашия пример се състои само от един елемент "Изтриване" , на който трябва да натиснете, за да приложим първоначално предвиденото.
  8. Изтриване на група от съученици

  9. Ще се появи нов малък прозорец, където трябва отново да кликнете върху бутона "Изтриване" . Веднага след това групата ще бъде напълно премахната от социалната мрежа Съученици и потребителите ще бъдат автоматично пренасочени към общия списък с групи.
  10. Потвърждение за изтриване на група в OK

Това е толкова бързо и отнема време, можете да изтриете страницата на групата в социалната мрежа Odnoklassniki. Ако имате въпроси по тази тема, не се колебайте да ги попитате в коментарите към статията, ще се опитаме да отговорим на всичко възможно най-бързо. В допълнение, прегледайте статията относно ползата и нуждата от вас.