Спомнянето на паролите от всички сайтове е доста трудно и написването им на някое място не винаги е безопасно. Поради това понякога има проблеми при въвеждане на парола - потребителят просто не си спомня. Добре е, че всички съвременни ресурси предоставят възможност за възстановяване на паролата.

Възстановяване на паролата в OK

Възстановяване на забравена парола на сайта Odnoklassniki доста лесно, защото за това има дори няколко начина. Ние ще анализираме всеки един от тях, така че потребителят да не се обърка във всяка ситуация. Трябва да се отбележи, че началото на всеки метод и тяхното завършване са много сходни, само същността се различава.

Метод 1: Лична информация

Първата опция за възстановяване на достъпа до страницата е да въведете основните данни, за да намерите необходимия ви профил. Нека разгледаме по-подробно.

 1. За да започнете, трябва да кликнете върху "Забравена парола?" В прозореца за вход, ако все още не можете да го запомните и няма друг изход. Веднага след това потребителят ще отиде на нова страница на сайта с избор на опции за възстановяване.
 2. Забравена парола за съученици

 3. Изберете елемент, наречен "Лични данни", за да отидете на следващата страница.
 4. Възстановяване на паролата при Съученици с лични данни

 5. Сега трябва да въведете вашето име, фамилия, възраст и град на пребиваване в линията с лични данни, така както се появяват в личния ви профил. Кликнете върху "Търсене" .
 6. Търсете правилния човек в OK

 7. На въведените данни намираме нашата страница, за да възстановим достъпа до нея и да зададем нова парола. Кликваме върху "Това съм аз" .
 8. Избор на собствена страница в Съучениците

 9. На следващата страница ще можете да изпратите съобщение до телефона с код за потвърждение за промяна на паролата. Натиснете "Изпращане на код" и изчакайте SMS с желания набор от цифри.
 10. Изпратете кода на телефона, за да възстановите паролата си

 11. След известно време по телефона ще дойде съобщение, съдържащо код за потвърждение за сайта Odnoklassniki. Потребителят трябва да въведе този номер от съобщението в съответното поле. Сега кликнете върху "Потвърждаване" .
 12. Въведете кода за потвърждение в сайта.

 13. След това въведете нова парола за достъп до личния си потребителски профил на уебсайта Odnoklassniki.

  Струва си да използвате съвети в социалната мрежа и да напишете кода на сигурно място, така че да може да бъде възстановено само следващия път.

 14. Въведете нова парола за профила ОК

Възстановяването на достъпа до страницата с лични данни не винаги е удобно, тъй като е необходимо да търсите сред другите страници, което понякога е проблематично, ако се намерят много потребители със същите лични данни. Нека разгледаме друг начин.

Метод 2: Телефон

Първите точки от този метод са същите като началото на предишния. Започваме с проучването от стъпката на избора на метода за възстановяване на паролата. Натискаме "Телефон" .
Възстановяване на паролата по телефонен номер в OK

 1. Сега изберете страната, в която живеете и къде е регистриран мобилният оператор. Въведете телефонния номер и кликнете върху "Търсене" .
 2. Въвеждане на телефонен номер

 3. На следващата страница отново ще можете да изпратите код за потвърждение на телефонния номер. Изпълняваме стъпки 5-7 от предишния метод.

Метод 3: Поща

На страницата за избор на опцията за възстановяване на паролата кликнете върху бутона "Поща", за да зададете нова парола, като използвате електронната поща, прикрепена към страницата в Съучениците.
Възстановяване на парола на пощенския адрес в Odnoklassniki

 1. На страницата, която се отваря, трябва да въведете своя имейл адрес в реда, за да потвърдите собственика на потребителския профил. Кликнете върху "Търсене" .
 2. Въвеждане на електронна поща в OK

 3. Сега проверяваме дали нашата страница е намерена и натиснете бутона "Изпращане на код" .
 4. Изпращане на код от Съученици до пощата

 5. След известно време трябва да проверите имейла си и да намерите там код за потвърждение, за да възстановите страницата и да промените паролата. Въведете го в съответния ред и кликнете върху "Потвърждаване" .
 6. Потвърждаване на заявката за промяна на паролата в OK

Метод 4: Влизане

Възстановяването на страницата чрез вход е най-лесният начин и инструкцията е много подобна на първата описана опция. Обръщаме се към първия метод, а само вместо личните данни, които посочваме за вход.
Изберете как да възстановите паролата в OK

Метод 5: връзка към профила

Доста интересен начин да възстановите паролата - за да укажете връзка към профила, много малко хора го помнят, но някой вероятно пише, или например може да поиска да го знае от приятели. Кликнете върху връзката към профила .
Възстановяване на паролата в линка към профила на Odnoklassnikov
Остава във входния ред, за да посочите адреса на страницата с личен профил и кликнете върху "Напред" . Обърнете се към третия параграф от метода номер 3.
Въвеждане на връзка към страница в OK

Това е процесът на възстановяване на паролата за социалната мрежа Odnoklassniki завършен. Сега можете да използвате профила, както преди, да общувате с приятели и да споделяте някои от вашите новини.