Изтриване на съобщения във Facebook

Ако трябва да изтриете някои съобщения или цялата кореспонденция с определено лице във Facebook, това може да стане просто. Но преди да изтриете, трябва да знаете, че изпращачът или в противен случай получателят на SMS може да ги преглежда, ако не ги изтрият. Това означава, че изтривате съобщението не напълно, но само за себе си. Няма начин да ги изтриете напълно.

Изтриване на съобщения директно от чата

Всеки път, когато получавате SMS, тя се показва в специална секция, след отваряне, в която влизате в чата с изпращача.

част от съобщението Facebook

В този разговор може да изтриете цялата кореспонденция само. Нека да видим как да го направим.

След като сте упълномощени в социална мрежа, отидете на разговор с човека, от когото искате да изтриете всички съобщения. За да направите това, трябва да кликнете върху необходимия диалогов прозорец, след което ще се отвори прозорец за чат.

Към форума

Сега кликнете върху предавката, която се показва в горната част на чата, за да отидете в секцията "Опции" . Сега изберете необходимия елемент, за да изтриете цялата кореспонденция с този потребител.

изтрийте кореспонденцията

Потвърдете действията си, след което промените ще влязат в сила. Сега няма да видите стари разговори от този потребител. Съобщенията, които сте изпратили до него, също ще бъдат изтрити.

Премахване чрез

Този месинджър на Facebook ви отвежда от чата до пълноценна секция, която е изцяло посветена на кореспонденцията между потребителите. Там е удобно да отговаряте, да следвате нови разговори и да извършвате различни действия с тях. Тук можете да изтриете определени части от разговора.

Първо трябва да влезете в този пратеник. Кликнете върху секцията "Съобщения" , след което отидете на "Всички в Messenger" .

отидете на

Сега можете да изберете определена кореспонденция, необходимата SMS. Кликнете върху знака под формата на три точки в диалоговия прозорец, след което ще бъдете подканени да го изтриете.

изтрийте съобщението в Facebook

Сега трябва да потвърдите действието си, за да сте сигурни, че кранът не е станал случайно. След потвърждение SMS ще бъде изтрит за постоянно.

При това пречистване на кореспонденцията е завършено. Също така имайте предвид, че като премахнете sms от вас, няма да ги премахнете от профила на вашия събеседник.