Всеки потребител на платежната система QIWI Wallet трябва да знае броя на портфейла си за почти всяко действие с него. Това е доста лесно да научите тази информация и можете да я направите по няколко различни начина, ще преминем всичко в ред.

Разберете броя на Kiwi

Същността на платежната система на Киву е, че данните за вход, за да въведете вашата лична сметка, са мобилният телефонен номер, към който е свързан акаунтът и кой е номерът на тази чанта. Следователно, за да влезете в офиса, трябва да знаете номера на чантата. Но някои потребители се свързват към профила чрез социални мрежи, така че за тях тази статия ще бъде по-интересно, защото има хора, които изобщо не могат да си спомнят кой телефонен номер е свързан в системата Kiwi.

Прочетете още: Създаване на Wallet на QIWI

Метод 1: Най-горното меню на сайта

Първият метод е най-лесният и бърз, който се използва от почти всички потребители на платежната система QIWI Wallet. По този начин можете да откриете профила си само с няколко кликвания.

 1. Първата стъпка е да влезете в профила по какъвто и да е удобен начин, например чрез социални мрежи (в противен случай броят, който потребителят въвежда, а има и пощенски номер).
 2. Сега трябва внимателно да погледнете най-горното меню на сайта в личния си акаунт. До салдото на средствата по сметката ще бъде неговият номер, който трябва да бъде записан за по-нататъшни действия с него.
 3. Номер на сметката в системата

По този начин първият начин помага да откриете номера на портфейла с киви в само две стъпки. Нека да опитаме други опции.

Метод 2: Настройка на шкафа

За някои потребители на системата горният ред може да не се показва правилно или да не се показва изобщо поради някои проблеми на сървъра или с браузъра. Особено за такива случаи има и друг начин - да погледнете номера на чантата в настройките на персоналния шкаф.

 1. За да започнете, трябва да влезете в системата и да отидете в личния си акаунт.
 2. Сега трябва да намерите бутона "Настройки" в менюто и да кликнете върху него.
 3. Настройки на Wallet

 4. В настройките ще има още един елемент от менюто, който има името "Списък с профили" . Потребителят трябва да кликне върху този елемент.
 5. Kiwi сметки

 6. Сега можете да видите номера на портфейла в разширен формат, така че да е по-удобно да го възприемате.
 7. Номер на портфейла от киви

Метод 3: Номер на банкова карта

Общо има два начина да видите номера на сметката на QIWI-чантата. Но не забравяйте, че има и карта с киви, чрез която можете да платите за различни покупки в Интернет. Би било хубаво да разберете подробностите за картата, за да я използвате максимално.

 1. Необходимо е отново да се изпълнят първите два елемента от последователността, посочена във втория метод.
 2. Сега трябва да кликнете отново върху бутона "Списък на сметките " , за да отидете на всички свързани профили. Тук потребителят вижда виртуална карта, която може да се използва, но данните не са известни. Кликнете върху номера, подчертан в синьо.
 3. Избиране на QIWI карта

 4. На новата страница ще има малко информация за картата, но трябва да намерите бутона "Изпращане на реквизитите" в лявото меню и да кликнете върху него.
 5. Отворете данните за картата

 6. Остава още веднъж да потвърдите изпращането на реквизитите на номера, към който е прикрепена картата, като кликнете върху бутона "Изпращане" .
 7. Изпратете данните за картата

Съобщението с данните от картата ще бъде изпратено възможно най-скоро и потребителят ще разбере номера на сметката си в банката QIWI, която е издала тази виртуална карта.

Метод 4: научете банковите детайли

За някои сериозни преводи потребителят може да се нуждае от подробности за портфейла, така че трябва да знаете къде да ги намерите и е по-добре да ги запишете или да ги отпечатате.

 1. След като се въведе QIWI вход, трябва да погледнете в главното меню за елемента "Попълнете портфейла си" . След като бъде намерен, трябва да кликнете върху него.
 2. Попълване на портфейла

 3. Сега от всички начини за попълване на чантата трябва да изберете "Банков превод" .
 4. Изберете метод - банков превод

 5. Отваря се друг прозорец, където отново трябва да кликнете върху бутона "Банков превод" .
 6. Преход към превод

 7. На следващата страница ще има изображение с подробности за чантата с киви, т.е. с номера на сметката и друга важна информация.
 8. Реквизити на портфейла

Прочетете още: Зареждаме профила QIWI

Е, това е всичко. Всички начини да откриете номера на кесията или номера на сметката в системата QIWI са доста прости и ясни. Дори не трябва да разбера най-неопитния човек. Ако знаете някой от вашите начини, тогава ги разкажете за тях в коментарите.