Вероятно някой от интернет потребителите интензивно използва множество ресурси и онлайн услуги за професионални дейности, сериозни дейности или забавления за развлечение. Много от тях изискват регистрация, въвеждане на лични данни и създаване на собствена сметка, парола за вход и достъп. Но времето продължава, ситуацията и предпочитанията се променят, нуждата от личен профил на всеки сайт може да изчезне. Най-разумното и сигурно решение в този случай е напълно да премахнете вече ненужния потребителски акаунт. И как може да се направи такава операция на финансовия сайт на PayPal?

Изтриваме профила PayPal

Така че, ако най-накрая решихте да не използвате онлайн системата PayPal или вече сте закупили друг пресен електронен портфейл, след което можете да изтриете сметката на старата платежна услуга и да закриете текущия си профил. Такава операция без съмнение ще бъде най-добрият начин за излизане от сегашната ситуация. Защо не е необходимо да съхранявате лично лична информация на други сървъри? За да затворите потребителски акаунт в PayPal, можете да използвате два различни метода. Помислете подробно и подробно за всеки от тях.

Метод 1: Изтриване на профил

Първият начин да изтриете личен профил в PayPal онлайн платежната услуга е стандартен и в повечето случаи работи чудесно. При практическото му прилагане трудностите не би трябвало да възникват дори при неопитни потребители. Всички действия са много ясни и ясни.

 1. Във всеки интернет браузър отворете официалния уеб сайт на PayPal.
 2. Отидете в PayPal

 3. На основната уеб страница на платежната система натиснете бутона "Вход", за да влезете в личната си сметка за допълнителни операции.
 4. Влезте в профила си в PayPal

 5. Продължаваме процеса на удостоверяване на потребителя, като въведем данните за вход и паролата в съответните полета. Внимавайте, когато въвеждате данните си, след 10 неуспешни опита, профилът ви временно ще бъде блокиран.
 6. Упълномощаване на PayPal

 7. В горния десен ъгъл на страницата намираме иконата на зъбно колело и отидете в секцията за настройки на профила.
 8. Превключете в настройките на сайта на PayPal

 9. В раздела "Профил" кликнете върху реда "Затваряне на профила" . Уверете се, че сте проверили всички манипулации при изпращане или получаване на пари. Ако в електронното си портфолио са останали средства, не забравяйте да ги изтеглите от други финансови системи.
 10. Затворете личен профил в PayPal

 11. В следващия прозорец потвърждаваме окончателното решение да изтриете профила си в PayPal. Невъзможно е да възстановите затворена сметка! Преглед на информация за стари минали плащания също ще бъде невъзможно.
 12. Потвърждение за затваряне на профила в PayPal

 13. Готово! Профилът и профилът Ви в PayPal бяха изтрити успешно и за постоянно.

Метод 2: Изтриване на профил с предстоящи приходи

Метод 1 може да не помогне, ако се очаква да се прехвърлят пари в сметката Ви, което може би не сте знаели или забравили. В този случай се гарантира друг начин, а именно писмено искане до PayPal Customer Service.

 1. Посещаваме уебсайта на PayPal и в долната част на началната страница на услугата кликнете върху левия бутон на мишката в колоната "Свържете се с нас" .
 2. Свържете се с нас в PayPal

 3. Пишем писмо до модераторите на услугата за поддръжка с молба да помогнем при закриването на личен акаунт. След това трябва да отговорите на всички въпроси от служителите на PayPal и да следвате инструкциите им точно. Те ще ви помогнат учтиво и коректно в режим в реално време, за да завършите правилно процедурата за цялостно изтриване на профила си.

За да завършите нашите кратки инструкции, нека ви обърнем специално внимание на един важен детайл по темата на статията. Можете да затворите потребителския профил на PayPal само на официалния уебсайт на тази електронна система, същите мобилни приложения за Android и iOS, за съжаление, нямат такава функционалност. Затова не губете време, опитвайки се неуспешно да изтриете профила си в PayPal от вашия смартфон или таблет. И ако имате въпроси и проблеми, пишете ни в коментарите. Успех и сигурни финансови транзакции!

Вижте също: Теглим пари от PayPal