Изтриване на снимки във Facebook

Ако след като качите снимка, която трябва да я изтриете, това може да стане много лесно, благодарение на простите настройки, предоставени в социалната мрежа Facebook. Имате нужда само от няколко минути, за да изтриете всичко, от което се нуждаете.

Изтриване на качените снимки

Както обикновено, преди да започнете процедурата за премахване, трябва да влезете в личната си страница, където искате да изтриете изображенията. В задължителното поле на главната страница на Facebook въведете данните си за вход и паролата си и влезте в профила.

Влез във Facebook

Сега кликнете върху потребителския си профил, за да отидете на тази страница, където е удобно да разглеждате и редактирате снимки.

отидете във Facebook

Сега можете да отидете в секцията "Снимки", за да започнете редактирането.

раздел снимка Facebook

Ще видите списък с миниатюри на изтеглените изображения. Много е удобно да не гледате всеки един поотделно. Изберете желания, задръжте курсора на мишката върху него, за да видите бутона с молив. Като кликнете върху него, можете да започнете редактирането.

редактиране на снимки facebook

Сега изберете "Изтриване на тази снимка" , след което потвърдете действията си.

изтриване на снимка facebook

При това премахване е завършено, сега изображението вече няма да се показва в секцията ви.

Изтриване на албума

Ако трябва да изтриете няколко снимки наведнъж, които са поставени в един албум, можете да направите това, като изтриете всичко изцяло. За да направите това, трябва да преминете от "Вашите снимки" в секцията "Албуми" .

секция албуми facebook

Сега виждате списък с всичките си директории. Изберете желаната и кликнете върху зъбното колело, намиращо се вдясно от него.

редактиране на албума facebook

Сега в менюто за редактиране изберете "Изтриване на албума" .

Изтриване на facebook на албума

Потвърдете действията си, на които ще бъде завършена процедурата за премахване.

потвърждение за премахването на албума facebook

Моля, имайте предвид, че вашите приятели и посетители на страницата могат да видят вашите снимки. Ако не искате някой да ги погледне, тогава можете да ги скриете. За да направите това, просто конфигурирайте опциите за показване, когато добавяте нови снимки.