Портмонетата в системата Yandex Money, които не се използват повече от две години, подлежат на месечна абонаментна такса. Ако тази услуга вече не ви е от значение, препоръчително е да затворите портфейла. Даваме кратка инструкция по тази тема.

По принцип можете бързо да изтриете портфейла в Yandex, като изтриете целия профил. В този случай ще загубите всичките си данни в други полезни услуги, като например поща, Yandex Disk и други. Ето защо няма да разгледаме този метод.

Преди да премахнете чантата, уверете се, че тя няма значителни средства за вас и в близко бъдеще не очаквате парични преводи.

Има два лесни начина за премахване на портфейла.

1. Приложение по телефона 8 800 250-66-99.

2. Изготвяне на специален формуляр за техническа поддръжка.

Нека да разгледаме по-подробно този метод. Отидете форма за обратна връзка с компанията Yandex.

Как да премахнете чантата в Yandex Money 1

Попълнете полетата с името си в падащия списък изберете темата за обжалването, свързана с Yandex Money. В полето "Какво се е случило" подробно и обосновано описва причините за затваряне на чантата, тъй като ще бъде взето решение за нейното затваряне. Запазете номера на портфейла си. Кликнете върху бутона "Изпрати".

Прочетете още: Как да използвате Yandex Money услуга

Разглеждането на молбата за премахване ще отнеме известно време. Може би служителите на Yandex ще ви призовават да изясните самоличността си преди да я затворите. Ако искате отново да отворите портфейла, не е необходимо да въвеждате отново номера или да изпращате паспортните данни. Също така винаги можете да получите информация за затворен портфейл от компанията.