Много хора знаят, че в платежната система QIWI Wallet е много лесно да си създадете сметка и да започнете да го използвате след няколко минути. Справянето с премахването на портфейла е малко по-лошо, както в повечето други системи на електронни валути.

Как да изтриете профил в Киви

Ако потребителят се регистрира в системата и след това по някаква причина иска да премахне чантата с киви, тогава можете да го направите само с два метода.

Метод 1: Чакай

Най-лесният начин да изтриете профил в QIWI е да изчакате. Според правилата на сайта всички портфейли, които са били неактивни през последните 6 месеца или не са извършвали сделки в продължение на 12 месеца, подлежат на извеждане от системата с пълна загуба на всички средства по сметката.

Методът не изисква никакви усилия от страна на потребителя, но понякога това може да е проблем, тъй като има случаи, когато през помощното бюро трябваше да възстановите профила, за да прехвърлите всички пари от него. И възстановяването на чантата е почти невъзможно, така че сега платежната система се опитва да не изтрива сметките, върху които има спестявания.
Премахване на портфейла в Киви

Метод 2: Поддръжка на контакти

Ако трябва да изтриете профила си в най-кратки срокове, можете да използвате функцията за свързване със сайта за техническа поддръжка, чрез който можете да изтриете портфейла много по-бързо.

 1. След разрешаването уебсайт с помощта на вход и парола е необходимо да намерите бутона "Помощ" в менюто и да кликнете върху него.
 2. Свързване с Kiwi Support

 3. На новата страница на сайта има възможност да изберете няколко раздела от техническа поддръжка. В нашия случай трябва да кликнете върху "Свържете се с QIWI Support" .
 4. Отидете на поддръжката на QIWI

 5. Веднага след отговора за въпроса за помощ, трябва да изберете секцията "Портфейл QIWI на Visa" .
 6. Избор на желаната посока на обработка Kiwi

 7. Леко превъртане на следващата страница, можете да намерите елемента "Изтриване на профила ви". Трябва да го натиснете.
 8. Избор на операцията за изтриване на профил в системата на QIWI Wallet

 9. Сега трябва да въведете своя имейл адрес, лична информация (име) и да посочите причината, поради която искате да изтриете профила в системата на QIWI Wallet. След това кликнете върху "Изпращане" .
 10. Въвеждане на данни и изпращане на услугата за поддръжка Kiwi

 11. Ако всичко върви добре, ще се появи съобщение с информация, че ще ви бъде изпратено известие в близко бъдеще.
 12. Успешно уведомление за работа

 13. След няколко минути писмото вече може да дойде на пощенската служба, или ще бъде посочено, че профилът може да бъде изтрит, просто трябва да го потвърдите, или ще бъдете помолени да изтеглите средства от сметката и да кандидатствате отново.

  В някои случаи може да бъдете помолени да сканирате паспорт или да подпишете споразумение за изтриване за изтриване. Тази операция не е задължителна, тъй като не всеки потребител се подлага на подобна процедура при работа с портфейл, така че няма какво да се притеснявате, че отказвате да предоставите тези данни. Вярно е, че ще трябва да изчакате още малко, за да премахнете портфейла.

Прочетете още: Как да теглите пари от QIWI

Всъщност няма други начини да премахнете портфейла в платежната система на QIWI Wallet. Ако внезапно техническата поддръжка не иска да изтриете профил, трябва да се обадите на номера в уеб сайта и да обсъдите проблема с оператора. Ако имате въпроси, попитайте ги в коментарите.