Понякога е трудно да се извлече всеки електронен портфейл, тъй като е трудно да се разбере най-добрият начин да се избегне голяма комисионна и дълго време за изчакване. Системата QIWI не се различава по най-печелившите начини за теглене на средства, тъй като тя не се различава най-бързо, но много потребители все още я избират.

Теглим пари от системата на QIWI Wallet

Има няколко начина да теглите пари от системата Киви. Всеки от тях има своите особености, предимства и недостатъци. Нека разгледаме всеки от тях в ред.

Прочетете още: Създаване на Wallet на QIWI

Метод 1: Към банковата сметка

Един от популярните варианти за изтегляне на средства от Киви е прехвърлянето по банкова сметка. Този метод има голям плюс: обикновено потребителят не трябва да чака дълго, пари могат да бъдат получени през деня. Но тази скорост е изпълнена с доста голяма комисионна, която е два процента от трансфера и още 50 рубли.

 1. Първо трябва да отидете на сайта QIWI с помощта на потребителско име и парола.
 2. Сега на главната страница на системата, в менюто до търсещия низ, трябва да кликнете върху бутона "Покажи", за да изберете как да теглите средства от кесията на Kiwi.
 3. Елемент Печат в менюто на QIWI Wallet

 4. На следващата страница избираме първия елемент "Към банковата сметка" .
 5. Прехвърлете QIWI на банкова сметка

 6. След това е необходимо да изберете, чрез коя банка средствата да бъдат прехвърлени по сметката. Изберете например "Спестовна банка" и кликнете върху нейното изображение.
 7. Избиране на банка за прехвърляне от Киви

 8. Сега трябва да изберем типа идентификатор, който ще бъде използван за превода:
  • ако изберете "Номер на акаунта" , трябва да въведете информация за прехвърлянето - BIC, номера на сметката, информацията за собственика и да изберете вида на плащането.
  • Въвеждане на данни за притежателя на сметката на уеб сайта на QIWI

  • ако изборът е направен с "Номер на картата" , трябва само да въведете името и името на получателя (притежателя на картата) и всъщност номера на картата.
  • Въвеждане на данни за притежателя на картата на уеб сайта на QIWI

 9. След това трябва да въведете сумата, която ще бъде прехвърлена от профила на QIWI, към банковата сметка. Наблизо ще бъде показан номер, който ще бъде дебитиран от сметката, като се вземе предвид комисията. Сега можете да кликнете върху бутона "Плащане" .
 10. Прехвърляне на банкова сметка с Kiwi

 11. След като проверите всички данни за плащане на следващата страница, можете да кликнете върху елемента "Потвърждаване" .
 12. Потвърждение за прехвърляне на банкова сметка с киви

 13. На телефона ще се появи SMS с кода, който трябва да въведете в съответното поле. Остава само да натиснете отново бутона "Потвърди" и да изчакате, докато парите пристигнат на банковата сметка.
 14. Потвърждаване на кода в Киви

Можете да получите пари на касата на банката, която е избрана за трансфер или в банкомат от картата, ако има карта, която е приложена към тази банкова сметка.

Комисионата за теглене по банкова сметка не е най-малката, така че ако потребителят има карта на системите MIR, Visa, MasterCard и Maestro, тогава можете да използвате следния метод.

Метод 2: Към банкова карта

Изтеглянето на банковата карта продължава малко по-дълго, но можете да спестите малко повече пари, защото таксата за трансфер е много по-малка, отколкото при първия метод. Нека анализираме изхода на картата по-подробно.

 1. Първата стъпка е да се изпълнят точките, посочени в предишния метод (точки 1 и 2). Тези стъпки ще бъдат еднакви за всички методи.
 2. В менюто за избор на метод за изтегляне трябва да кликнете върху "Банкова карта", за да отидете на следващата страница.
 3. Оттегляне от киви към картата

 4. Системата QIWI ще поиска от потребителя да въведе номера на картата. След това трябва да изчакате малко, докато системата провери броя и даде възможност за по-нататъшни действия.
 5. Въвеждане на номера на картата в системата на QIWI Wallet

 6. Ако номерът е въведен правилно, трябва да въведете размера на плащането и да кликнете върху бутона "Плащане" .
 7. Прехвърлете на карта с QIWI

 8. На следващата страница ще се покажат данните за плащане, които трябва да се проверят (особено номерът на картата), и щракнете върху "Потвърждаване", ако всичко е въведено правилно.
 9. Потвърждаване на прехвърлянето на карта чрез Kiwi

 10. Телефонът ще получи съобщение, в което е указан кодът. Този код трябва да бъде въведен на следващата страница, след което трябва да завършите процеса на прехвърляне, като кликнете върху бутона "Потвърди" .

Това е доста лесно, за да получите изтеглените средства, просто трябва да намерите най-близкия банкомат и да го използвате както обикновено - просто да теглите пари от картата.

Метод 3: чрез системата за паричен превод

 1. След като влезете в сайта и изберете елемента "Изход" в менюто , можете да изберете изходния метод - "Чрез системата за паричен превод" .
 2. Премахване от QIWI чрез системата за превод

 3. Сайтът на QIWI има доста широк избор от системи за превод, така че няма да анализираме всичко. Нека да спрем на една от популярните системи - "КОНТАКТ" , чието име трябва да бъде кликнато.
 4. Избор на система за превод на уебсайта на Киви

 5. В процеса на извеждане чрез системата за превод трябва да изберете държавата на получателя и да въведете информацията за изпращачите и получателя.
 6. Въвеждане на всички данни за изтегляне от QIWI профила

 7. Сега трябва да въведете сумата за плащане и натиснете бутона "Плащане" .
 8. Платете за трансфера чрез контакт с киви

 9. Отново е необходимо да проверите всички данни, така че да няма грешки в тях. Ако всичко е правилно, трябва да кликнете върху бутона "Потвърди" .
 10. Потвърждаване на прехвърлянето от Киви

 11. На следващата страница трябва да кликнете отново върху "Потвърждаване" , но само след въвеждането на кода за потвърждение от SMS.

По този начин можете бързо да прехвърляте средства от Киви през системата за парични преводи и да ги получавате по-късно в брой на всеки превод на избраната система.

Метод 4: чрез банкомат

За да теглите пари чрез банкомат, трябва да имате карта Visa от платежната система QIWI. След това просто трябва да намерите банкомат и да изтеглите пари, като използвате указания на екрана и интуитивен интерфейс. Трябва да се помни, че комисията за теглене се определя от вида на картата и банката, чийто банкомат в крайна сметка ще бъде използван от потребителя.

Ако няма QIWI карта, то може да бъде доста просто и бързо получена.
Прочетете повече: Процедура за издаване на QIWI карта

Това са всички начини да изтеглите средства от Киви "в прегръдките му". Ако имате някакви въпроси, след това попитайте, ние ще отговорим и ще решим трудностите, които възникнаха заедно.