Повечето социални мрежи са безплатни сайтове, но често предлагат на потребителите си да закупят различни услуги, статуси и подаръци за пари. Съучениците не са изключение. Вътре в ресурса всеки потребител има виртуална сметка за местната валута - OK. Как мога да попълня този профил?

Включете сметката си в Odnoklassniki

Обмислете методи за прехвърляне на парите си в OKI. На уебсайта на Odnoklassniki изборът на опции за закупуване на ОК е много широк, така че ще разясним подробно само основните.

Метод 1: Банкова карта

Най-печелившият курс за закупуване на ОК при използване на банкова карта. За една рубла, можете да си купите един ОК. Нека се опитаме да приложим този начин за депозиране на профила Ви.

 1. Отворете сайта odnoklassniki.ru, влезте в, в лявата колона под основната снимка виждаме елемента "Купи OKi" . Това е, от което се нуждаем.
 2. Купете OKI на сайта Odnoklassniki

 3. В прозореца на платежните транзакции първо в горния ляв ъгъл ще видите състоянието на профила ни.
 4. Статус на профила Odnoklassniki

 5. В лявата колона изберете реда "Банкова карта" , след което въведете номера на картата, датата на валидност и CVV / CVC в съответните полета, за да я попълните. След това натиснете бутона "Плащане" и следвайте инструкциите на системата. Моля, обърнете внимание, че когато плащате, подробностите за картата Ви се запазват на страницата Ви в секцията "Моите банкови карти" .

Плащане с кредитна карта на сайта Odnoklassniki

Метод 2: Платете по телефона

Можете да прехвърляте пари чрез телефона, необходимата сума ще бъде приспадната от профила Ви в клетъчната компания. Вероятно почти всички потребители се опитаха да платят по този начин за всички покупки или услуги.

 1. Отидете в профила си в сайта Odnoklassniki, кликнете върху "Купете OKi" , в менюто на типовете плащания изберете "Чрез телефон" . Посочете броя ОК, страната, въведете телефонния номер без осем и започнете операцията с бутона "Получете кода" .
 2. Плащане чрез телефона на сайта Odnoklassniki

 3. SMS с код идва на вашия телефонен номер, копирайте го на съответния ред и завършете процеса на плащане с бутона "Потвърди" .
 4. Проверка на кода на сайта Odnoklassniki

 5. Zhёm кредитира средства на Odnoklassniki.

Метод 3: Платежни терминали

Стар класически метод, използващ потребителски пари. Единственият и основен недостатък на този метод е, че трябва да оставите топлата седалка пред компютъра.

 1. Влезем в сметката си в уеб сайта на Odnoklassniki, в менюто за плащане, кликнете върху линията "Терминали" , изберете държава, по-долу виждаме предложения списък на посредници. Изберете правилната компания. Например Euroset. Вход за плащане чрез терминала е посочен в долната част на страницата.
 2. Плащането се извършва чрез терминала

 3. Картата се отваря с най-близките терминали, намерете правилния и отидете да купите OKI.
 4. Терминали "Евросет" в Москва

 5. Ще стигнем до платежния терминал, на екрана на устройството, изберете раздела "Съученици", въведете данните си за вход и пуснете парите в акцептора на сметките. Сега остава да чакаме прехвърлянето на средства, което обикновено отнема по-малко от един ден.

Метод 4: Електронни пари

Можете да си купите местна валута Odnoklassniki в различни онлайн услуги, което е много удобно, ако имате електронни портфейли. Ние превеждаме виртуалните пари във виртуална ОКИ.

 1. Отваряме страницата си, по аналогия в горните методи достигаме до избора на вида плащане за ОКИ. Тук кликваме върху графата "Електронни пари" . QIWI Wallet, PayPal, Sberbank Online, мобилни плащания от големите три мобилни оператора, WebMoney и Yandex Money. Изберете например последната услуга.
 2. Електронни пари на сайта Odnoklassniki

 3. В следващия прозорец кликнете върху "Поръчка" , системата ни пренасочва към страницата Yandex Money, там посочваме паролата за плащане и изчакаме нотификацията за прехвърляне на средства към Odnoklassniki.

Поръчайте плащане на Yandex Money

Метод 5: Мобилно приложение

В приложенията за Android и iOS можете да закупите и OKi. Вярно е, че за тях няма такова разнообразие от начини на плащане, както на пълната версия на сайта.

 1. Стартирайте приложението на мобилното си устройство, наберете потребителското име и паролата, натиснете бутона за обслужване с три хоризонтални ленти в горния ляв ъгъл на екрана.
 2. Сервизен бутон в приложението Odnoklassniki

 3. Превъртете отворената страница до позиция "Депозити" .
 4. Включете профила в приложението Съученици

 5. В прозореца "Поръчка OKi" изберете една от четирите опции за попълване на сметки за 50, 100, 150 или 200 OK. Например, нека изберем покупката на 50 OK.
 6. Поръчайте OKi в приложението Съученици

 7. На следващия раздел кликнете върху бутона "Напред" .
 8. Продължете да пазарувате в приложението Odnoklassniki

 9. Пред нас са всички възможни начини на плащане: кредитна или дебитна карта, PayPal и мобилен оператор, който предоставя интернет услуги на това устройство. Изберете желаната опция и следвайте инструкциите на системата.
 10. Методи на плащане в съучениците на приложението
  Както видяхте, можете лесно и лесно да попълвате профила си в Odnoklassniki по различни начини. Можете да изберете най-удобната и печеливша за вас лично.

  Вижте също: Попълване на Skype сметка