Участниците в социалната мрежа Odnoklassniki много често придобиват вътрешната виртуална валута на ресурса - така нареченият OKi, с помощта на който те свързват различни услуги, статуси и функции за своя профил, дават подаръци на други потребители. Едно от възможните начини за плащане са пластмасови банкови карти. След плащането на този тип, данните за картата ви се съхраняват на сървърите на Odnoklassniki и са свързани с профила ви. Възможно ли е да извадите картата, ако желаете?

Освободете картата от Odnoklassniki

Да видим заедно как можете да изтриете данните от банковата си карта от ресурси на Odnoklassniki. Разработчиците на тази социална мрежа предоставят на всеки потребител възможност да обвърже и да развърже "пластмасата" от своя профил.

Метод 1: Пълна версия на сайта

Първо, ще се опитаме да изтрием данни за нашата карта в пълната версия на сайта. Това няма да причини големи трудности. Минаваме постепенно на малка пътека на нашата страница на Odnoklassniki.

 1. Откриваме уеб сайта odnoklassniki.ru в браузъра, влезте в системата, под нашата основна снимка в лявата колона намираме елемента "Плащания и абонаменти" , на който кликваме върху LMB.
 2. Отидете на Плащания и абонаменти на уебсайта на Odnoklassniki

 3. На следващата страница се интересуваме от раздела "Моите банкови карти" . Отидете при него.
 4. Отидете на Моите банкови карти на сайта Odnoklassniki

 5. В блока "Моите банкови карти" намираме раздел с подробности за картата, която развързвате от Odnoklassniki, задръжте мишката върху нея и потвърдете действието с бутона "Изтриване" .
 6. Изтриване на карта на сайта Odnoklassniki

 7. В прозореца, който се показва, най-накрая изтрийте данните от картата си, като кликнете върху иконата "Изтриване" . Задачата е завършена! Избраната банкова карта е освободена от Odnoklassniki.

Потвърждение за изтриване на картата на уебсайта на Odnoklassniki

Метод 2: Мобилно приложение

Мобилните приложения за Android и iOS също имат възможността да управляват свързани с профила банкови карти, включително изтриване, ако е необходимо.

 1. Стартирайте приложението, наберете данните за вход и паролата в горния ляв ъгъл на екрана, натиснете бутона с три хоризонтални ленти.
 2. Сервизен бутон в мобилното приложение Odnoklassniki

 3. На следващия раздел превъртете надолу менюто в графата "Настройки" .
 4. Пътят към настройките в съучениците на приложението

 5. На страницата с настройки, точно под аватара си, изберете елемента "Настройки на профила" .
 6. Път до настройките на потребителския профил в приложението Odnoklassniki

 7. В настройките на потребителския профил се интересуваме от секцията "Моите платени функции" , където отиваме.
 8. Платените ми функции в приложението Odnoklassniki

 9. В раздела "Плащания и абонаменти" преместете блока "Моите карти" , намерете списъка за изтриване на информация в списъка и кликнете върху иконата под формата на кошница.
 10. Изтриване на карта в приложението Odnoklassniki

 11. Готово! Данните върху пластмасовата карта се изтриват, което наблюдаваме в съответното поле.

Картата е изтрита в приложението Odnoklassniki.
В заключение, позволете ми да дам някои съвети. Опитайте се да не съхранявате детайлите на банковите си карти в интернет сайтовете, не е съвсем разумно от гледна точка на сигурността на Вашите спестявания. По-добре е да грешите отново, отколкото да изгубите финансовите си спестявания.

Вижте също: Премахване на игри на Odnoklassniki