Безопасният режим на YouTube е разработен, за да предпази децата от нежелано съдържание, което поради съдържанието му може да причини някаква вреда. Разработчиците се опитват да подобрят тази опция, така че нищо не излишно изтича през филтъра. Но какво да правите за възрастни, които искат да видят документите, които са скрити преди това. Достатъчно е просто да забраните безопасния режим. Става въпрос за това как да се направи това и ще бъде разгледано в тази статия.

Изключете безопасен режим

В YouTube има две опции за активиране на безопасния режим. Първото предполага, че забраната за нейното изключване не е наложена. В този случай деактивирането е съвсем просто. И второто, напротив, предполага, че забраната се налага. След това възникват редица проблеми, които ще бъдат описани подробно по-нататък в текста.

Метод 1: Без забрана на забраната

Ако не сте забранявали деактивирането му, когато сте включили безопасния режим, за да промените стойността на опцията от "включен" на "изключен", трябва:

 1. На основната страница на видео хостинга кликнете върху иконата на потребителския профил, която се намира в горния десен ъгъл.
 2. икона на потребителския профил в YouTube

 3. Изберете "Безопасен режим" в менюто, което се показва.
 4. опцията за безопасен режим в менюто на потребителския профил на YouTube

 5. Задайте ключа в положение "Изключено" .
 6. изключване на безопасен режим в YouTube

Това е всичко. Безопасният режим вече е деактивиран. Можете да го видите в коментарите под видеоклиповете, защото сега те се показват. Също така се появи скрит преди това видео. Сега можете да видите абсолютно цялото съдържание, което някога е било добавено към YouTube.

Метод 2: Ако не изключите

И сега е време да разберете как да изключите безопасния режим на YouTube с забраната да го изключите.

 1. Първо трябва да отворите настройките на профила си. За да направите това, кликнете върху иконата на потребителския профил и изберете "Настройки" от менюто.
 2. влезте в профила в YouTube

 3. Сега отидете надолу и кликнете върху бутона "Safe Mode" .
 4. Бутонът Safe Mode е включен в YouTube

 5. Появява се меню, в което можете да изключите този режим. Интересуваме се от надписа: "Премахнете забраната за деактивиране на безопасния режим в този браузър" . Кликнете върху него.
 6. , за да премахнете забраната за деактивиране на безопасен режим в този браузър в YouTube

 7. Ще бъдете прехвърлени на страницата с формуляра за вход, от който трябва да въведете паролата си от профила и да кликнете върху бутона "Вход" . Това е необходимо за защита, защото ако детето ви иска да деактивира безопасния режим, то той няма да може да го направи. Основното е, че той не разпознава паролата.
 8. въведете бутона в YouTube

Е, след като кликнете върху бутона "Влизане", безопасният режим ще бъде в състояние на изключване и ще можете да видите скритото до този момент съдържание.

Деактивирайте безопасен режим на мобилни устройства

Също така си заслужава да се обърне внимание на мобилните устройства, тъй като според статистиката, направена пряко от Google, 60% от потребителите идват на YouTube от смартфони и таблети. Следва да се отбележи, че примерът ще използва официалното приложение на YouTube от Google и инструкцията ще се отнася само за него. За да деактивирате представения режим на мобилно устройство чрез обикновен браузър, използвайте инструкциите, описани по-горе (метод 1 и метод 2).

Изтеглете YouTube в Android
Изтеглете YouTube в iOS

 1. Така че, ако сте на която и да е страница в приложението YouTube, освен момента, в който се възпроизвежда видеото, отворете менюто за приложения.
 2. Меню на приложението YouTube

 3. От списъка, който се показва, изберете елемента "Настройки" .
 4. Влезте в настройките в приложението YouTube

 5. Сега трябва да отидете в категория "Общи" .
 6. Влезте в общите настройки в приложението YouTube

 7. След като натиснете страницата малко по-надолу, потърсете опцията "Безопасен режим" и кликнете върху превключвателя, за да я изключите.
 8. деактивирайте безопасния режим в приложението YouTube

След това всички видеоклипове и коментари ще бъдат достъпни за Вас. Това е, само четири стъпки, изключихте безопасен режим.

заключение

Както виждате, не е нужно да знаете много за използването на специалното приложение от Google, за да деактивирате безопасния режим на YouTube - от вашия компютър, от който и да е браузър или от телефона ви. Във всеки случай, на три или четири стъпки ще можете да включите скритото съдържание и да го гледате. Не забравяйте обаче да го включите, когато детето ви седи на компютъра или вземе мобилно устройство в ръцете си, за да защити крехката си психика от нежелано съдържание.