"Невидим" е една от допълнителните функции в Odnoklassniki, която ви позволява да направите някои дейности в социалната мрежа невидими. Въпреки това, може да е трудно да го свържете с потребител, който има компютър с "вас".

Обща информация за "Невидим" в съучениците

Първоначално заслужава да се отбележи, че да бъдеш невидим (по някакъв начин) за други потребители струва малко пари. Преди, бихте могли да купите невидимия за определен период или завинаги. Сега тази функция може да бъде закупена само за определен период от време, след което е възможно да се плати за по-нататъшната й работа за известно време, така че е доста скъпо да я използвате в дългосрочен план.

Функцията "Невидим" не скрива потребителския ви профил от търсещите машини или другите потребители на социалната мрежа. Като го използвате, можете да посетите страниците на други хора, но в същото време в секцията "Гости", другият потребител няма да има информация за вас. Когато използвате "Невидим" , можете също да скриете вашето присъствие онлайн.

Метод 1: Купете и активирайте "Невидим"

Ако преди това не сте купили "Невидим" , първоначално ще трябва да изберете оптималната тарифа за покупката и да платите за нея, след което ще можете да използвате тази възможност за договорения период.

За да направите покупка и активирате тази функция едновременно, използвайте тази инструкция:

 1. Обърнете внимание на блока, който се намира под вашия аватар. В него намерете елемента "Невидим" , който се намира в дъното. Кликнете върху него, за да го активирате.
 2. Блокирайте с невидимия в съучениците

 3. Ако не сте закупили тази функция по-рано, вместо да активирате прозорец ще се отвори, където ще бъдете помолени да изберете тарифата и да платите за нея. Изберете оптималния и кликнете върху бутона "Купете" . Отскоро можете да опитате тази възможност безплатно, но само по време на Afueu в продължение на 3 дни.
 4. Тарифите на невидимостта при съучениците

 5. След плащане, "Невидим" автоматично ще се включи. За да го активирате или деактивирате, използвайте превключвателя, разположен в полето под аватара, пред името на функцията.

Метод 2: Активирайте "Невидим" от телефона

Можете също така да закупите и активирате "Невидим", като използвате съучениците на телефона си.

Инструкцията стъпка по стъпка ще изглежда така:

 1. Плъзнете завесата, която е скрита от лявата страна на екрана. За да направите това, достатъчно е да направите жест вдясно от левия край на екрана. Изберете опцията "Платени функции" в менюто.
 2. Невидим в мобилните съученици

 3. От целия списък кликнете върху Активирай невидим .
 4. Отидете до невидимия от телефона

 5. Изберете приемлива цена за вас и я изплащайте. Само след това можете да свържете тази функция.
 6. Купувайте невидими от мобилни съученици

Активирането и използването на "Невидимо" е лесно, но не забравяйте, че тази функция може да предизвика някои проблеми след първото свързване, затова се препоръчва да изчакате малко преди да започнете да посещавате страниците на други хора.