Десетки хиляди потребители на Instagram приемат смартфони ежедневно няколко пъти на ден, за да видят емисията за новини или да публикуват друга снимка. Ако едва започвате да използвате тази услуга, вероятно имате много въпроси. По-специално, тази статия ще разгледа въпрос, който интересува много начинаещи: как да влезете в социалната мрежа Instagram.

По-долу е в процес на въвеждане на Instagram както от компютъра, така и от смартфона. Ще анализираме процеса на вход, следователно, ако не сте регистрирали профил в тази социална мрежа, първо трябва да разгледате статията, посветена на проблема за създаване на нов профил.

Прочетете още: Как да се регистрирате в Instagram

Въвеждане на Instagram от компютър

Първо, нека да разгледаме как можете да влезете в профила си в Instagram от компютъра си. Трябва да се отбележи, че уеб версията на услугата е значително ограничена по отношение на функционалността, което означава, че е полезно да влезете от компютъра, за да видите лентата си, да намерите потребители, да коригирате списъка с абонаменти, но за съжаление да не качвате снимки.

Упълномощаване с вход и парола

 1. Придвижете се до всеки браузър, който използвате на компютъра си, от тази връзка , Основната страница ще се покаже на екрана, при която по подразбиране ще бъде предложено да се регистрира. Тъй като вече имаме страницата Instagram, трябва да кликнете върху бутона "Вход" по-долу.
 2. Въвеждане на Instagram от компютър

 3. Просто линиите за регистрация ще се променят до разрешение, затова само трябва да попълните две полета - вашето потребителско име и парола.
 4. Влезте в Instagram с вход и парола

 5. Ако данните бяха зададени правилно, след като щракнете върху бутона "Login", страницата на потребителския ви профил ще бъде заредена на екрана.

Профил в Instagram

Влезте с профила си във Facebook

Много социални услуги значително опростиха процедурата по регистрация, като ви позволиха да използвате съществуващите профили в социалните мрежи. Тъй като Instagram принадлежи към Facebook, можете също така да използвате данните на популярна социална мрежа, принадлежаща на известния Марк Зукерберг, за да влезете в службата, която ни интересува.

 1. За да направите това, идете на началната страница на Instagram от тази връзка , В дясната част кликнете върху бутона "Влизане чрез Facebook" .
 2. Влезте в Instagram чрез Facebook

 3. Оторизиращият блок се зарежда на екрана, в който ще трябва да посочите своя имейл адрес (мобилен телефон) и парола от профила в Facebook.
 4. Вход и парола от Facebook за оторизация в Instagram

 5. След като направите входа, ще се покаже вашият профил Instagram.

Влезте в Instagram от вашия смартфон

В случай, че приложението Instagram е инсталирано на вашия смартфон с iOS или Android, просто трябва да изпълните разрешение, за да започнете да използвате социалната услуга.

Упълномощаване с вход и парола

 1. Стартирайте приложението. На екрана ще се появи прозорец за разрешаване, в който ще трябва да попълните данни от вашия профил - уникално име и парола (трябва да посочите данните за вход, имейл адрес или телефонен номер, указани при регистрацията, не може да бъде посочен тук).
 2. Влезте в приложението Instagram

 3. След като данните бъдат въведени правилно, ще се покаже екранът за вашия профил.
 4. Отворете потребителския профил в Instagram

  Влезте с профила си във Facebook

  Както при версията за настолни компютри, потребителят може също да осъществи достъп до Instagram чрез Facebook чрез мобилното приложение.

  1. За да направите това, трябва да стартирате приложението Instagram. В долната част на прозореца кликнете върху бутона "Влизане чрез Facebook" .
  2. Влезте в приложението Instagram чрез Facebook

  3. Екранът ще започне да зарежда страницата, където ще трябва да въведете имейл адреса (мобилен телефонен номер) и парола от профила в Facebook.
  4. Вход и парола от Facebook за оторизация в приложението Instagram

  5. След като укажете правилните данни, профилът ви ще бъде зареден на екрана.

  Ако все още имате въпроси, свързани с влизането в профила си в Instagram, попитайте ги в коментарите.