Как да излезете от профила си във Facebook

Ако използвате персонален компютър, няма нужда постоянно да оставяте профила си във Facebook. Но понякога трябва да се направи. Поради не много удобния за ползване интерфейс на сайта, някои потребители просто не могат да намерят бутона "Изход" . В тази статия можете да научите не само как да оставяте своето, но и как да го направите от разстояние.

Излезте от профила си във Facebook

Има два начина да излезете от профила си в социалната мрежа Facebook и те се използват в различни случаи. Ако просто искате да излезете от профила си на компютъра си, тогава първият метод ще работи за вас. Но има и втора, с която можете да направите отдалечен изход от вашия профил.

Метод 1: Излезте на компютъра си

За да излезете от профила в Facebook, кликнете върху малката стрелка, която е в горния панел отдясно.

Излезте от Facebook на компютъра си

Сега ще видите списък. Достатъчно е само да натиснете "Изход" .

Метод 2: Излезте отдалечено

Ако сте използвали някой друг компютър или сте в интернет кафе и сте забравили да излезете от него, това може да се направи от разстояние. Също така, като използвате тези настройки, можете да наблюдавате активността на страницата си, от кои места сте влезли в профила си. Освен това можете да завършите всички подозрителни сесии.

За да направите това от разстояние, трябва:

  1. Кликнете върху малката стрелка, която се намира в горния панел в горната част на екрана.
  2. Излезте от Facebook на компютъра си

  3. Отворете " Настройки" .
  4. Сега трябва да отворите секцията "Сигурност" .
  5. отдалечено излизане от профила ви в Facebook

  6. След това кликнете върху раздела "От къде сте влезли", за да видите цялата необходима информация.
  7. отдалечено излизане от Facebook 2

  8. Сега можете да видите приблизителното местоположение, от което е направен входът. Също така се показва информация за браузъра, от който е направен записът. Можете да завършите всички сесии наведнъж или избирателно.

отдалечено влизане от вашия акаунт във Facebook 3

След като завършите сесиите, избраният компютър или друго устройство ще излезе от профила ви, а запазената парола, ако бъде запазена, ще бъде нулирана.

Обърнете внимание на факта, че винаги трябва да излезете от профила си, ако използвате компютъра на друг. Също така не запазвайте пароли, когато използвате такъв компютър. Не споделяйте личната си информация с никого, така че страницата да не бъде компрометирана.