За правилната работа на уеб браузъра се изискват компоненти на трети страни, като един от тях е Adobe Flash Player. Този плейър ви позволява да гледате видеоклипове и да играете флаш игри. Както всеки софтуер, Flash Player изисква периодични актуализации. Но за това трябва да знаете каква версия на него е инсталирана на компютъра ви и дали се нуждаете от актуализация.

Изтеглете версията чрез браузъра

Можете да проверите версията на Adobe Flash Player, като използвате браузъра в списъка с инсталирани приставки. Помислете за примера на Google Chrome. Отворете настройките на браузъра и кликнете върху "Показване на разширените настройки" в долната част на страницата.

Разширени настройки в Google Chrome

След това в елемента "Настройки за съдържанието ..." намерете елемента "Плугинги". Кликнете върху "Управление на отделни приставки ...".
Управлявайте приставки в Google Chrome

И в прозореца, който се отваря, можете да видите всички прикачени файлове, които са свързани, както и да разберете коя версия на Adobe Flash Player сте инсталирали.

Версия на Flash Player в Google Chrome

Версията на Adobe Flash Player на официалния сайт

Също така разберете версията на Flash Player, която можете да намерите на официалния сайт на разработчика. Просто отидете на връзката по-долу:

Проверете версията на Flash Player на официалния сайт

От отворената страница можете да намерите версията на софтуера.

Flash Player версия на сайта

Затова разгледахме два начина, по които можете да разберете коя версия на Flash Player сте инсталирали. Също така можете да използвате сайтове на трети страни, които са доста в интернет.