Много често можете да се препънете в медиите Вземете такава грешка като "Скоростта на изтегляне е твърде ниска." Тази грешка означава или, че файлът не се разпространява от никого, или това, което плащате на ISP за интернет за нищо. Но ние ще се научим да коригира в тази статия.

В повечето случаи грешката се дължи на разпространението, а не на вашия компютър, въпреки че може да се окаже, че скоростта на вашия интернет не позволява изтеглянето на този файл през торента. И така, как решавате този проблем?

Защо в медиите Вземи скоростта на изтегляне 0

Грешката изглежда така:

Грешка при ниска скорост за статията В Media Get не се зарежда

Причините могат да бъдат две, а едната е виновна за приемащата страна, а в другата - за даване.

Проблем с интернет връзката

За да проверите дали причината наистина е в това, просто отворете всеки сайт. Ако скоростта на отваряне на сайта е по-ниска от нормалната, тогава най-вероятно имате проблем с интернет и трябва да се свържете с доставчик на интернет услуги. Можете също така да го проверите на някой сайт, за да проверите скоростта.

Проблем с разпространението

Ако файлът, който изтегляте, не се разпространява (т.е. няма siders), тогава естествено няма да има скорост, тъй като MediaGet е торент клиент, което означава, че можете да изтегляте само това, което другите дават.

Решението в този случай е да намерите друг торент файл в Интернет или директно в програмата в лентата за търсене.

Търсенето на алтернативни торенти за статия в Media Get не се зарежда

Въведете името на желания файл в това поле и изберете съответния от списъка.

Други причини

Има и други причини, поради които скоростта на изтегляне на медиите е 0, но те са изключително редки.

Възможно е да промените настройките на програмата. Уверете се, че настройките за свързване са зададени точно както е показано на изображението по-долу.

Настройки за връзка за статията В Media Get не се зарежда ()

Или можете да зададете ограничения за скоростта на изтегляне и да забравите за него. Уверете се, че лентата е в максималната позиция.

Ограничаване на скоростта на изтегляне за дадена статия В Media Get не се изтегля

Изтеглете MediaGet

Така че ние се погрижихме за всички причини, поради които Media Go не изтегля файлове. Едно от тези решения със сигурност ще ви помогне да се справите с този проблем и ще можете да се насладите допълнително на функциите на тази удобна програма.