Тази грешка възниква, когато програмата стартира на етапа на упълномощаване от потребителя. След като въведете паролата, Skype не желае да влиза - дава грешка при прехвърлянето на данни. В тази статия някои от най-ефективните начини за решаване на този неприятен проблем ще бъдат разглобени.

1. До текста за грешка, който се показва, самият Skype веднага предлага първото решение - просто рестартирайте програмата. В почти половината от случаите затварянето и рестартирането няма да оставят следа от проблема. За да затворите напълно Skype - на иконата до часовника, щракнете с десния бутон и изберете Quit Skype . След това повторете програмата по обичайния начин за вас.

2. Тази статия се появява в статията, защото предишният метод не винаги работи. По-радикално решение е да изтриете един файл, поради който се появява този проблем. Затваряме Skype. Отворете менюто " Старт " , в лентата за търсене % appdata% / skype и натиснете Enter . Прозорецът на Explorer се отваря с папката на потребителя, в която да се намери и изтрие главния файл. След това стартираме отново програмата - проблемът трябва да бъде решен.

3. Ако прочетете точка 3, тогава проблемът не се осмели. Ще направим много по-радикално - ще изтрием изцяло потребителската сметка на програмата. За да направите това, в горната папка ще намерите папката с името на вашия акаунт. Преименувайте го - добавете старата дума в края (преди това не забравяйте отново да затворите програмата). Отново стартирайте програмата - на мястото на старата папка се създава нова със същото име. От старата папка със старата може да бъде преместена в новия файл main.db - съхранява кореспонденция (новите версии на програмата започват да възстановяват кореспонденцията независимо от собствения си сървър). Проблемът трябва да бъде решен.

4. Авторът вече знае защо четете четвъртия параграф. Вместо да актуализирате лесно папката с профила, нека изтрием програмата заедно с всички файлове и след това да я инсталираме отново.

- Изтрийте програмата, като използвате стандартния метод. Стартово меню - Програми и функции . Ние намираме в списъка с програми Skype, кликнете върху него с десния бутон на мишката - Delete . Следвайте инструкциите на програмата за деинсталиране.

- Включете дисплея на скритите файлове и папки ( меню " Старт " - Покажи скритите файлове и папки - в долната част Показване на скритите файлове, папки и устройства ). С помощта на изследователя преместваме папките по пътеките C: Users username AppData Local и C: Users username AppData Roaming и във всяка от тях изтриваме папката със същото име Skype .

- След това можете да изтеглите нов инсталационен пакет от официалния сайт и да опитате отново да го упълномощите.

5. Ако след всички манипулации проблемът все още не се осмелява - най-вероятно проблемът е с разработчиците на програмата. Изчакайте известно време, докато не възстановят работата на глобалния сървър или освободете нова, преработена версия на програмата. В особено трудни случаи авторът препоръчва пряк контакт със Skype, където специалистите ще помогнат за решаването на проблема.

В тази статия разгледахме 5-те най-чести начина за решаване на проблема дори от най-опитен потребител. Понякога има грешки и самите разработчици - имат търпение, защото коригирането на проблема е необходимо преди всичко за нормалната функционалност на продукта.