Закопчаните раздели са инструмент, който ви позволява да запазите необходимите уеб страници и да ги отворите само с едно щракване с мишката. Те не могат да бъдат случайно затворени, тъй като те се отварят автоматично всеки път, когато браузърът започне.
Нека се опитаме да разберем как да направим това на практика за браузъра Internet Explorer (IE) ,

Коригирайте разделите в Internet Explorer

Струва си да се отбележи, че директно опцията "Запомни тази страница" в IE, както и в други браузъри, не съществува. Но за да постигнете същия резултат, можете

  • Отворете Internet Explorer (за IE 11)
  • В десния ъгъл на уеб браузъра кликнете върху иконата Инструменти под формата на зъбно колело (или клавишна комбинация Alt + X) и в менюто, което се отваря, изберете опцията " Браузър"

IE. Свойства на браузъра

  • В прозореца " Свойства на браузъра " в раздела " Общи" в секцията Начална страница въведете URL адреса на уеб страницата, която искате да добавите към отметките, или кликнете върху бутона Текущ, ако в момента сте заредили сайта в браузъра. Не се притеснявайте, че има начална страница. Новите записи просто се добавят под този запис и ще работят подобно на закачените раздели в други браузъри

IE. Начална страница

  • След това кликнете върху Прилагане и след това върху ОК.
  • Рестартирайте браузъра

По този начин в Internet Explorer можете да внедрите функционалност, подобна на опцията "Запазете тази страница" в други уеб браузъри.