Internet Explorer (IE) 11 е последната версия на вградения браузър за Windows. Този пач на IE уеб браузъра е много по-добър от по-ранните версии на този софтуер, така че си заслужава да погледнете по-внимателно този браузър и да прецените всичките му предимства и недостатъци.

IE 11 е модерен, сравнително бърз уеб браузър, който поддържа много нови стандарти и технологии. Той може да работи с разделите в интернет, да блокира нежелани изскачащи прозорци и много други неща. След това ще говорим за нови ключови характеристики на този браузър

Добавяне на сайтове към работния плот

В тази версия на IE стана възможно интегрирането на всеки сайт с работния плот на Windows. Тази иновация е доста удобна, тъй като ви позволява да отваряте често използвани интернет ресурси в нов прозорец на браузъра само с едно кликване върху лентата на задачите.

Добавяне на сайтове

Инструменти за уеб програмисти

Този елемент ще бъде от интерес за тези, които се занимават с разработването на уеб страници. Internet Explorer 11 предоставя усъвършенствани инструменти за разработчиците на F12, включително нов пластир за поправяне на бъгове в потребителския интерфейс, конзолата, както и добър инструмент за дебъгване, емулатор, инструменти за памет и инструменти за определяне на отзивчивостта на потребителския интерфейс.

Инструменти за програмисти

Не проследявайте

IE 11 ви позволява да увеличите поверителността на потребителя чрез функцията "Не проследявай", което предотвратява изпращането на съдържание до доставчиците на съдържание от посещаваните сайтове за информация, изпратена на тази уеб страница. Това означава, че той просто блокира съдържанието на трети страни доставчици.

Не проследявайте

Преглед на съвместимостта

Преконфигурирането на Internet Explorer 11 в режим на съвместимост премахва проблема с неправилното показване на уеб сайтове, например опънати изображения, хаотично разпръснат текст и други подобни.

Режим на съвместимост

Филтър за SmartScreen

Филтърът SmartScreen предупреждава потребителя за изтеглянето на потенциално опасни файлове от Интернет. Той анализира файловете за броя изтегляния и ако броят на изтеглянията на този файл не е голям, той ще ви предупреди за възможността за заплаха. Също така, филтърът проверява сайтовете и след това ги картографира в списък с фишинг сайтове, а ако бъдат открити такива, уеб ресурсът ще бъде блокиран.

SmartScreen

Предимства на Internet Explorer:

  1. Лесен за използване
  2. Рускоезичен интерфейс
  3. Поддръжка за горещи клавиши
  4. Удобен HTML редактор
  5. Работа с JavaScrip
  6. Поддръжка за горещи клавиши
  7. Поддръжка за уеб криптографски API
  8. Поддръжка за SPDY (протокол за предаване на уеб съдържание)

Недостатъци на Internet Explorer:

  1. Ограничения набор от разширения за браузъра

По принцип Internet Explorer 11 е браузър с приятен интерфейс, лесен за използване, така че си струва да изтеглите безплатно Internet Explorer за нова версия и сами да прецените новите функции на този уеб браузър.

Изтеглете Internet Explorer безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт