Социалните мрежи са много удобно място за виртуална комуникация на милиарди хора по целия свят. Как можем наистина да видим толкова много приятели, с които говорим в Интернет? Разбира се, че не. Ето защо трябва да се опитаме да използваме напълно възможностите, които предлага техническият прогрес. Например, трябва ли да изпратите съобщение на друг потребител на Odnoklassniki? Как може да се направи това?

Изпратете съобщение до друг човек на Odnoklassniki

Така че, нека разгледаме по-отблизо как можете да изпратите съобщение до друг потребител на Odnoklassniki от съществуващ чат. Можете да използвате вградените инструменти за Windows, специална услуга за социални мрежи и функциите за Android и iOS.

Метод 1: Копирайте съобщение от чата в чат

Първо, ще се опитаме да използваме стандартните инструменти на операционната система Windows, т.е. ние ще копираме и поставяме текста на съобщението от един диалог в друг чрез традиционния метод.

 1. Ние отиваме на сайта odnoklassniki.ru, разрешение за преминаване, в горната лента с инструменти, изберете раздела "Съобщения" .
 2. Отидете на Съобщения на сайта Odnoklassniki

 3. Избираме диалога с потребителя и в него се показва съобщението, което ще препратим.
 4. Разговор в съобщенията на сайта Odnoklassniki

 5. Изберете желания текст и кликнете върху десния бутон на мишката. В контекстното меню изберете "Копирай". Можете да използвате познатите комбинации от клавиши Ctrl + C.
 6. Копирайте съобщението на уебсайта на Odnoklassniki

 7. Отваряме диалог с потребителя, на когото искаме да изпратим съобщението. След това кликнете с десния бутон върху полето за въвеждане и в менюто, което се появява, кликнете върху "Поставяне" или използвайте комбинацията от клавиши Ctrl + V.
 8. Поставете съобщение на сайта Odnoklassniki

 9. Сега остава само да кликнете върху бутона "Изпращане" , който се намира в долния десен ъгъл на прозореца. Готово! Избраното съобщение се препраща на друго лице.
 10. Изпрати съобщение на сайта Odnoklassniki

Метод 2: Напред специален инструмент

Вероятно най-удобният метод. На уеб страницата на Odnoklassniki наскоро функционира специален инструмент за препращане на съобщения. С него можете да изпращате снимки, видеоклипове и текст в съобщението.

 1. Отваряме сайта в браузъра, влезте в нашия профил, отидете на диалоговата страница, като кликнете върху бутона "Съобщения" в горния панел по аналогия с Метод 1. Решаваме какво съобщение ще изпрати събеседникът. Намираме това послание. До него изберете бутона със стрелката, която се нарича "Споделяне" .
 2. Споделете съобщението на сайта Odnoklassniki

 3. Отдясно на страницата от списъка изберете адреса, на когото препращаме това съобщение. Кликнете върху линията с името му. Ако е необходимо, можете да изберете няколко абонати наведнъж, ще им бъде изпратено същото съобщение.
 4. Споделете съобщението на сайта Odnoklassniki

 5. Осъществяваме последния ход в нашата операция, като кликнете върху бутона "Напред" .
 6. Препратете съобщение до Odnoklassniki

 7. Задачата бе завършена успешно. Съобщението е изпратено до друг потребител (или няколко потребители), който можем да наблюдаваме в съответния диалогов прозорец.
 8. Диалог с потребителя на сайта Odnoklassniki

Метод 3: Мобилно приложение

В мобилните приложения за Android и iOS можете също да изпращате текстово съобщение до друго лице. За съжаление обаче няма специален инструмент за това, както на сайта, в приложенията.

 1. Стартирайте приложението, въведете потребителското име и паролата, в долната лента с инструменти изберете бутона "Съобщения" .
 2. Отидете на Съобщения в приложението Odnoklassniki

 3. На страницата "Съобщения" в раздела " Чатове" започваме разговор с потребителя, от който ще препращаме съобщението.
 4. Чат с потребителя в приложението Съученици

 5. Изберете желаното съобщение с продължително натискане и щракнете върху иконата "Copy" в горната част на екрана.
 6. Копирайте съобщението в приложението Odnoklassniki

 7. Връщаме се в страницата ви за разговори, отваряме диалогов прозорец с потребителя, до когото изпращаме съобщението, кликваме върху линията за въвеждане и поставяме копираните знаци. Остава само да кликнете върху иконата "Изпращане" , намираща се вдясно. Готово!
 8. Изпращане на съобщение в приложението Odnoklassniki

Както вече видяхте, Odnoklassniki може да изпрати съобщение до друг потребител по различни начини. Спестете време и усилия, използвайте функционалността на социалните мрежи и се насладете на приятната комуникация с приятели.

Вижте също: Изпращаме снимката в съобщението в Odnoklassniki