Потребителите на социалната мрежа Odnoklassniki всеки ден си дават различни красиви подаръци. Този ресурс предлага много възможности за приятелство и семейство. Информация за това се показва на личните страници на участниците в ресурса и е достъпна за всички хора, които идват при тях в "гостите". Възможно ли е името на донора да бъде известно само на получателя?

Ние даваме частен подарък на Odnoklassniki

Представянето на друго лице с частен подарък може да се наложи поради различни причини с напълно различен характер. Например, естествена скромност. И ако решите да не рекламирате вашия щедър подарък, тогава в Odnoklassniki за това ще трябва да изпълните само няколко прости действия.

Метод 1: Частен подарък на приятел

Първо, ще се опитаме да изпратим частен подарък на приятел в пълната версия на уеб сайта на Odnoklassniki. Направете го много лесно.

 1. Отваряме уеб сайта odnoklassniki.ru в браузъра, преминаваме през оторизация, под нашата основна снимка в лявата колона намираме елемента "Подаръци" . Кликваме върху него с левия бутон на мишката.
 2. Отидете на Подаръци на сайта Odnoklassniki

 3. На следващата страница изберете подарък по ваш вкус и кликнете върху логото му.
 4. Избор на подарък на сайта Odnoklassniki

 5. В прозореца, който се отваря, до изображението за подарък, поставете отметка в полето "Частен" , което означава, че само получателят ще знае кой е подаръкът.
 6. Подарък за приятел на сайта Odnoklassniki

 7. Сега изберете аватара на приятел, на когото изпращаме подарък, и кликнете върху линията "Дай", която се показва в него.
 8. Представяйте на потребителя на сайта Odnoklassniki

 9. Подаден е частен подарък на приятел. След като приятелката приеме подаръка, тя ще бъде видима на основната му снимка. Но кой е дарител, ще остане тайна за всички останали. Готово!

Изпрати подарък до Odnoklassniki

Метод 2: Частен подарък за всеки член

Можете да изпратите частен подарък не само на приятел, но и на всеки потребител на Odnoklassniki. Тук алгоритъмът на действията ще бъде малко по-различен и ще трябва да отидете на страницата до потребителя.

 1. Отиваме в сайта, влезте, в горния десен ъгъл на страницата намираме лентата за търсене.
 2. Търсете сайта Odnoklassniki

 3. Намерете подходящия човек и отидете на неговата страница.
 4. Търсене на потребител Odnoklassniki

 5. На страницата на потребителя под основната снимка виждаме бутона "Направи подарък" . Това е, от което се нуждаем.
 6. Направете подарък онлайн Odnoklassniki

 7. След това действаме по аналогия с Метод 1 и не забравяйте да поставите белег, че дарът е личен.

Метод 3: Частен подарък в мобилно приложение

В мобилните приложения можете да дадете и подарък на друг потребител, включително на частен потребител. Само няколко прости стъпки и избраният човек ще стане получател на вашия частен подарък.

 1. Стартирайте приложението, въведете потребителското име и паролата в горния десен ъгъл на екрана, кликнете върху иконата под формата на лупа, т.е. отидете на страницата за търсене.
 2. Въведете търсене в приложението Odnoklassniki

 3. В лентата за търсене въведете името и фамилията на потребителя, в резултатите по-долу щракнете върху аватара на намерения потребител, на когото ще изпратим частен подарък. Отидете на неговата страница.
 4. Търсете потребител в съучениците на приложението

 5. В профила на човека под главната му снимка изберете бутона "Други действия" .
 6. Други действия в молбата Odnoklassniki

 7. В менюто, което се показва, намираме елемента "Направете подарък". Точно това ни интересува.
 8. Направете подарък в приложението на съучениците

 9. Изберете най-красивия подарък и кликнете върху него.
 10. Подаръци в приложението Съученици

 11. В следващия прозорец поставете отметка в полето "Частен подарък" и завършете процеса с бутона "Изпращане" . Целта бе успешно постигната. Знайте от кого подаръкът ще бъде само радостен получател.

Изпратете подарък в приложението Odnoklassniki
Както разбрахме заедно, давайки на всеки потребител частен подарък за социалната мрежа Odnoklassniki е напълно лесно. Приятни са един на друг и често дават подаръци. И не само в интернет.

Вижте също: Предоставяне на безплатни подаръци на Odnoklassniki