Instagram се превърна в истинска находка за много хора: за обикновените потребители е по-лесно да споделят моменти от живота си със семейството и приятелите си, предприемачите са открили нови клиенти и известни хора могат да бъдат по-близо до почитателите си. За съжаление, всеки известен човек може да има фалшив и единственият начин да докажете, че неговата страница е реална, е да проверите Instagram.

Клетката е вид доказателство, че страницата ви принадлежи и всички останали са фалшификати, създадени от други потребители. По правило, художници, музикални групи, журналисти, писатели, художници, общественици и други лица, които имат голям брой абонати, получават кърлежи.

Например, ако се опитаме да намерим акаунт на Бритни Спиърс чрез търсене, резултатите ще покажат огромен брой профили, сред които само един може да бъде реален. В нашия случай веднага става ясно коя сметка е реална - тя е първата в списъка и също така е отбелязана със синя отметка. Можем да му се доверим.

Профил с отметка в Instagram

В Instagram получаваме отметка

Обръщаме вашето внимание на факта, че само известен човек може да получи звезда - поп звезда, популярен актьор, политик и така нататък. Обичайното лице, което получава тази разлика от разликата, не блести.

 1. Така че вие ​​сте известен човек, който иска да получи кърлеж. На първо място, задължително трябва да имате профил в социалната мрежа Facebook и допълнително да свържете с него профила на компанията.

  Ако все още нямате регистриран редовен Facebook профил, можете да завършите процеса на създаване на профил от тази връзка , Можете да създадете страница за продажби директно на страницата на потребителския си профил. В долния десен ъгъл на потребителския си профил в секцията "Създаване" изберете "Страница" .

 2. Създаване на търговска страница във Facebook

 3. В следващия прозорец изберете елемента "Artist, music group или public person" .
 4. Създайте обществена страница за личността във Facebook

 5. Изберете категория, въведете името си и след това кликнете върху бутона "Старт" .
 6. Завършете създаването на публична страница във Facebook

 7. В следващия момент вашата публична страница ще се появи на екрана, която ще трябва да попълните - да зададете данни за контакт, да добавите снимки и да въведете друга информация. Направете тази страница популярна - говорете за нея в други социални мрежи. Желателно е да сте натрупали най-малко 3 000 абонати.
 8. Готова публична страница във Facebook

 9. Следващата стъпка е да свържете профила си в Instagram и страницата на Facebook. За да направите това, отидете в най-десния раздел в приложението Instagram, за да отворите страницата на профила си, след което кликнете в горната дясна част на иконата на зъбно колело (за iOS) или иконата с елипса (за Android).
 10. Преминаване към настройките на Instagram

 11. Ще отидете в прозореца "Опции" , където ще трябва да намерите блока "Настройки" и да кликнете върху бутона "Свързани профили" .
 12. Свързани профили в Instagram

 13. Изберете "Facebook" и след това свържете профила, като зададете данни за упълномощаването. Ако имате други профили в социалните мрежи, където вече има отметка, например VKontakte или Twitter, за надеждност препоръчваме да ги свържете.
 14. Свържете профила в Facebook с Instagram

 15. В случай, че сте наистина известен човек, тогава, като правило, трябва да се свържете сами с Instagram с молба да потвърдите своята реалност (съответното писмо идва с електронна поща). Като правило в повечето случаи се изисква да изпратите сканиране или снимка на паспорта си, по-специално - паспортни данни.

  Подобно предложение може да не важи за профила ви и не е нужно да се отчайвате - си струва да се опитате да напишете сам себе си. За да направите това, отворете приложението Instagram на страницата си с потребителски профил и кликнете върху иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл. В прозореца, който се показва, в секцията "Поддръжка" изберете "Подаване на сигнал за проблем" .

 16. Подайте сигнал за проблем с Instagram

 17. Изберете елемента "Нещо не работи" и след това в показаната форма напишете Вашето писмо и натиснете бутона "Изпрати" .
 18. Съобщение до екипа за поддръжка на Instagram

 19. Изпращайки съобщението си, просто трябва да изчакате отговор. Уведомлението ще ви бъде изпратено по електронна поща.

Всъщност, ако се поиска от Instagram да изпрати оправдателни документи, вие сте на път към успеха. Веднага след завършването им (и това е средно няколко дни), името ви ще се появи близо до вашето име в профила на Instagram.

Вероятно ще получите отказ да предоставите уважаван знак (това често се случва дори и за хората от медиите), но не се отчайвайте - това само означава, че Instagram няма достатъчно причини да ви даде отметка. Просто свържете всички профили в социалните мрежи в Instagram, направете същата процедура за други услуги. Когато страниците Ви събират повече абонати, трябва да се свържете с вас и да поискате да потвърдите профила си.