В Steam, за да използвате всички възможности на някои игри, трябва да откриете постиженията. Например, такава игра е Team Fortress 2. Разбира се, вие можете дълго и мъчително да откриете сами всички постижения и това е правилно. Или можете да отворите всички едновременно с допълнителен софтуер.

Как да получите всички постижения в Steam?

Можете да отворите всички постижения в Steam с Steam Achievement Manager.

Изтеглете Steam Achievement Manager безплатно от официалния сайт

Моля, обърнете внимание!
Преди да започнете, уверете се, че най-новата версия на Microsoft.NET Framework е на вашия компютър.

1 . Изтеглете програмата на горната връзка и извлечете съдържанието на архива в която и да е директория, с изключение на директорията Steam.

2. Пуснете програмата и също така излезте от всички игри, които се изпълняват. Така че ще си осигурите себе си и не получавате точно забрана.

3. Сега можете да стартирате изтеглената програма. Можете да видите всички игри, които имате в Steam. Кликнете два пъти върху играта, в която искате да отворите постижението.

Списък с игра с пара

4. За да получите постижение, изберете го, след което кликнете върху иконата за заключване в горния ляв ъгъл и върху иконата на антената с вълни в горния десен ъгъл. Ако всичко е направено правилно, веднага ще видите съобщение за ново постижение.

Създайте си профил

Така че можете да отваряте толкова много постижения, колкото искате, и няма да бъдете забранени за това. Основното - уверете се, че всички игри са изключени, докато използвате Steam Achievement Manager и всичко ще бъде наред.