Сега почти всяка социална мрежа има собствена валута, чрез която можете да извършвате някои действия, които не са достъпни за други потребители на сайта. Тук и в Odnoklassniki има такава валута, която позволява да се отварят някои допълнителни функции на даден сайт, например начин на "невидим" или оценка "5 +" от известно време.

Как да получите пари в социалните мрежи Съученици

Има много лесен начин да се оправи в социална мрежа - да ги купите с реални пари директно от собствената си страница. Това е много удобно, но цената на един ОК е една истинска рубла, която е напълно нерентабилна, така че трябва да намерите други начини.

Метод 1: Модерация на снимки

Първият метод е подходящ за тези, които искат да получат не само валутата на социалната мрежа, но и някаква услуга за това, това ще правим сега.

 1. За начало трябва да намерите ред за търсене в сайта, в който трябва само да въведете думата "Модератор" , а след това изберете от списъка списъка "Модератор на съучениците" .
 2. Търсене на умереност в съучениците

 3. Ще бъдете отведени до страницата с играта, където трябва да кликнете върху "Стартиране на модерирането" .
 4. Започнете модерирането на сайта OK

 5. Същността на задачата е, че потребителят трябва да одобри снимки и видеоклипове, качени от други потребители, или да ги отхвърли по обективни причини, за които ще бъдат присъдени точки от играта.

  Струва си да се обърне внимание и да се прочетат правилата предварително, както и за неправилното решение (смята се за неправилно, ако повечето други модератори са взели друго решение), очилата ще бъдат премахнати.

 6. Приемане или отхвърляне на снимки чрез приложението за модериране в Съученици

 7. След като изберете малък брой точки, можете да продължите да избирате желаната услуга на сайта. Натискаме "Аукциони" .
 8. Отидете на търговете в Съучениците

 9. На търга можете да залагате и да получите всяка услуга, която се продава само за ОК. Например, залагайте на режим "невидим". Кликнете върху "Направете залог" .

  Ако потребителят спечели, той получава услугата и губи точки. Ако загуби, всички точки се връщат в сметката и можете да продължите да участвате тихо в търговете.

 10. Оферта на търга сайт ОК

 11. Ако търгът бъде спечелен, потребителят ще бъде уведомен, че е възможно да започне да ползва услугата. След това остава само да продължите да използвате.

Този метод, както вече беше споменато по-горе, е подходящ за тези, които искат само да получат някаква услуга, а не самите ОК. Но има и начин да се получи валута на сайта, без да се правят пари за сметка.

Метод 2: Сайтове на трети страни

За този метод ще използваме по-скоро популярен сайт , използвани за изпълнение на задачи и изтегляне на средства в различни игри, включително в социалните съученици.

 1. Първата стъпка е да отидете на сайта и да го разрешите чрез всяка социална мрежа, например Odnoklassniki.
 2. Упълномощаване с помощта на съученици

 3. В прозореца, който се показва, потвърдете разрешението и се върнете в сайта, за да завършите задачите.
 4. На основната страница можете да намерите много различни задачи, които не са много трудни за изпълнение. Намерете каквато и да е работа и натиснете "Изпълнение" .
 5. Преход към задачата за получаване на OKs в съучениците

 6. Ако това е първата задача, трябва да прочетете условията на споразумението, да се съгласите с тях и да натиснете бутона "Продължи" .
 7. Четене на условията на споразумението за получаване на точки в Odnoklassniki

 8. Сега трябва да завършите задачата и да изчакате плащане с кредит за игра, достъпен веднага или след известно време. Цялата информация за плащането и сроковете за получаване на заеми може да се намери в описанието на длъжността.
 9. Ако сте натрупали необходимия брой кредити, можете да кликнете върху бутона "Прекарване" в горното меню на сайта.
 10. Оттегляне от сайта до Odnoklassniki

 11. В азбучния ред за търсене трябва да изберете английската буква "O", за да улесните търсенето.
 12. Търсете желаната социална мрежа - Добре

 13. Сега изберете сайта "ODNOKLASSNIKI.RU" и изтегляйте средства по сметката в социалната мрежа със ставка от 10 кредити = 1 ОК.
 14. Избор на съученици за изход

Това е толкова лесно да спечелите валутата на социалната мрежа чрез сайтове на трети страни. Почти всички задачи се изпълняват бързо и приятно, така че всеки, който иска да получи OKi, да го хареса.

Ако все още имате някакви въпроси за получаване на безплатни ОК или за закупуването им, тогава ги попитайте в коментарите, с удоволствие ще отговорим, за да разберете всичко.