Получаването на права на root за Android без използване на компютър и необходимостта да се прибягва до използването на сложни софтуерни инструменти е доста достъпна опция. В тази статия ще ви покажем как да получите привилегиите на root само с две прости стъпки, като използвате приложението Framaroot за Android.

Основното предимство на описания метод за придобиване на правата за корабокрушение е преди всичко неговата простота, както и краткото време, през което този процес може да се осъществи. Ние следваме инструкциите, но първо - важно предупреждение.

Важно! Манипулациите, описани по-долу, носят известни рискове! Всяко действие, включително изпълнението на следните инструкции, потребителят упражнява на свой собствен риск. Администрацията на ресурса за възможни отрицателни последици от отговорност не е така.

Стъпка 1: Инсталирайте Framaroot

Приложението Framarut след зареждане или копиране в устройството с памет или картата с памет е напълно обикновен APK файл. За инсталирането не е необходимо специално действие, всичко е стандартно.

 1. Пуснете изтегления файл framaroot.apk от всеки файлов мениджър за Android.
 2. Framaroot инсталационен файл в

 3. Ако приложението не е било инсталирано предварително в устройството от неизвестни източници, ние предоставяме на системата тази възможност. Менюто " Охрана" ще се отвори автоматично, след като кликнете върху бутона "Настройки" в прозореца "Инсталиране на блокиране" , който може да се появи след инсталирането на инсталацията Framarut.
 4. Framaroot инсталира приложения от неизвестни източници

 5. В допълнение към разрешението да инсталирате приложението от неизвестен източник на Android, може да се наложи да приемете инсталирането на програма, съдържаща кода, за да заобиколите защитата на Android. Предупреждение за това може да се появи в съответния прозорец на промптанията.

  Framaroot код, за да заобиколи защитата Android

  За да инсталираме Framaroot независимо от рисковете, ние кликнем върху елемента "Допълнителна информация" в описания по-горе помощен прозорец и кликнем върху надписа "Инсталирайте все пак (небезопасен)" .

 6. След това, след като прочетете списъка с разрешенията, които ще бъдат предоставени на приложението, кликнете върху "Инсталиране" .
 7. Framaroot разрешения за инсталиране

 8. Процесът на инсталиране е много бърз и резултатът е екран, потвърждаващ успеха на операцията, както и съществуващата икона за стартиране на Framaroot в менюто за приложения на Android.

Инсталация Framaroot - инсталирана - отворена

Стъпка 2: Получаване на права за маршрут

Подобно на инсталацията, получаването на правата за root с помощта на Framarut не изисква много действия. Просто направете следното:

 1. Стартирайте Framaroot и се уверете, че опцията "Install SuperSU" е избрана в падащия списък "Изберете приложение за управление на правата за root" .
 2. Framaroot инсталирате SuperSU

 3. По-долу е даден списък на методите за получаване на права на суперпотребител, които ще бъдат приложени от приложението в опити за получаване на права на root на устройството. Натиснете първата от списъка.
 4. Framaroot методи за получаване на корена

 5. Ако се появи съобщение за неизправност, кликнете върху бутона "OK" .
 6. Framaroot грешка получаване правата на коловоз

 7. След това просто отидете на следващия експлойт. И така, докато съобщението "Успех ???? ..."
 8. Получени права на Framaroot корен

 9. След рестартиране устройството ще започне с права на root.

Това е по такъв достъпен и прост начин, по който можете да получите възможността да извършите сериозни манипулации със софтуерната част на устройството с Android. Не забравяйте за рисковете и правете всичко внимателно!