Аватар - един от най-важните елементи за идентифициране на потребителската услуга Instagram. И днес ще разгледаме начините, по които това изображение може да се разглежда по-близо.

Преглеждайте аватара си в Instagram

Ако някога сте срещнали нуждата да видите аватар в Instagram в пълен размер, може да сте забелязали, че услугата не позволява да се увеличи. Но все пак има начини да се даде възможност за подробен изглед на снимката на потребителския профил.

Метод 1: Прегледайте публикациите

Като правило, ако потребителят на Instagram поставя снимка като аватар, в повечето случаи тя вече е публикувана в профила.

Отворете профила на потребителя, който ви интересува, и внимателно проучете списъка с публикации - най-вероятно ще откриете снимката, която ви интересува, и ще можете да го разгледате подробно, защото сега Instagram поддържа възможността за мащабиране.

Разширяване на аватара на Instagram

Повече подробности: Как да увеличите снимката в Instagram

Метод 2: Gramotool

Ако потребителят няма необходимата снимка в профила на потребителя или се интересувате от човека, чиято страница е затворена, можете да видите аватара чрез онлайн услугата Grammool.

Отидете на уебсайта Grammool

  1. Отидете в уебсайта на онлайн услугата Grammool във всеки браузър. На екрана ще се появи прозорец, в който ще бъдете подканени да вмъкнете връзка към потребителския профил или веднага да посочите данните му за вход. След въвеждане кликнете върху бутона "Преглед" .
  2. Въведете потребителското име за вход в Grammool

  3. В следващия миг аватарът на искания потребителски профил ще се покаже в разширен размер на същата страница.

Вижте потребителския аватар в онлайн услугата Grammool

Метод 3: Уеб версия

И накрая, в окончателния метод, за да видите аватара на Instagram, ще използваме уеб версията на услугата.

Отидете на сайта Instagram

  1. Отидете на сайта Instagram. Ако е необходимо, изпълнете разрешението и влезте в профила си (за това на главната страница кликнете върху бутона "Вход" и след това въведете идентификационните си данни).
  2. Упълномощаване на Instagram

  3. Отворете интересната страница - ако сте влезли в сайта чрез компютър, ще видите аватара в малко по-голям размер, отколкото е показан чрез приложението. Ако това не ви е достатъчно, кликнете с десния бутон върху изображението на профила и изберете "Отваряне на изображение в нов раздел" (в различни браузъри този елемент може да се нарече различно).
  4. Отваряне на изображение в нов раздел в Instagram

  5. Нов раздел ще покаже картина. Ако е необходимо, той може да бъде запазен на компютър или друго устройство за по-късен мащаб. За да направите това, кликнете върху изображението с десния бутон на мишката, след което изберете "Запазване на изображението като" .
  6. Спестяване на аватар от Instagram

  7. За съжаление разделителната способност на запазеното изображение ще бъде ниска (150 × 150 пиксела), така че при мащабиране в който и да е зрител или графичен редактор картината ще изглежда така:

Увеличете потребителския аватар от Instagram

Повече подробности: Зрители на снимки

Ако сте запознати с други начини за преглеждане на изображението на потребителския ви профил в Instagram, споделете го в коментарите.