В Odnoklassniki можете да добавяте и премахвате приятели, но в някои ситуации може да се наложи да скриете човек от определен кръг лица и да не го премахвате от списъка "Приятели" .

Затваряме профила от непознати

За съжаление, Odnoklassniki не успя да изработи точката на поверителност на потребителите в сравнение със същото VKontakte и Facebook , така че можете да затворите страницата си изцяло с целия списък от приятели от любопитни очи. Трябва да се помни, че приятелите ще могат да видят вашите списъци с новини и приятели.

Можете да затворите профила в тази социална мрежа само по един начин - като закупите "Затворен профил" , който струва 20 USD . Процентът на местната валута на услугата може да варира в зависимост от много фактори, но обикновено варира около 1,5 рубли на 1 ok.

Инструкцията за покупка е, както следва:

  1. В потребителския си профил кликнете върху "Затваряне на потребителския профил" . Той е в блока под главната снимка на профила.
  2. Затворете профила в Odnoklassniki

  3. След това се отваря прозорец, където трябва да купите тази функция. Кликнете върху бутона със същото име и изберете начин на плащане. "Затваряният профил" се купува само веднъж и за неограничен период от време.
  4. Ние купуваме затворен профил в Odnoklassniki

Скрийте приятелите си може да затвори профила ви, но си струва да си спомните, че приятелите ви могат лесно да преглеждат основната информация на страницата, включително списък с приятели.