За съжаление, в тази социална мрежа няма начин да скриете определен човек, но можете да настроите видимостта на пълен списък на вашите приятели. Това може да се направи просто, само чрез редактиране на определени настройки.

Скриване на приятели от други потребители

За да приложите тази процедура, е достатъчно да използвате само настройки за поверителност. На първо място, трябва да въведете страницата си, където искате да редактирате този параметър. Въведете данните си и кликнете върху "Вход" .

Влез във Facebook

След това отидете на настройките. Това може да стане, като кликнете върху стрелката горе вдясно на страницата. В изскачащото меню изберете елемента "Настройки" .

Настройките на Facebook

Сега сте на страницата, където можете да управлявате потребителския си профил. Отворете секцията "Поверителност", за да редактирате необходимия параметър.

Facebook настройките за поверителност Facebook

В секцията "Кой може да виждате материалите ми" намерете необходимия елемент, след което кликнете върху "Редактиране" .

персонализирате списъка с приятели във Facebook

Кликнете върху "Налично за всички", за да се покаже изскачащо меню, където можете да персонализирате тази опция. Изберете желания елемент, след което настройките ще бъдат автоматично запазени и редактирането на видимостта на приятелите ще бъде завършено.

персонализиране на списъка с приятели във Facebook 2

Също така не забравяйте, че вашите приятели избират към кого да покажат списъка си, така че другите потребители могат да видят обикновени приятели в хрониката си.