Необходимо е да се прехвърлят пари доста често и чакането дълго време, докато те идват от една сметка в друга, не е много удобно, поради което такива системи за плащане са високо ценени, при които прехвърлянето на средства от една чанта до друга се извършва за броени секунди. Платежната система QIWI е една такава бърза система.

Как да прехвърляте пари от една кесия към друга

Прехвърлянето на средства от портфейла до чантата е съвсем проста, за това просто трябва да кликнете върху сайта и да знаете данните на лицето, което ще получи този трансфер. Основната характеристика на трансфера на пари в системата за плащане на QIWI Wallet е, че получателят може да се регистрира, след като му предостави средства, тъй като парите са просто свързани с мобилния телефонен номер. Нека видим как да прехвърляме средства от чантата в чантата в Киви.

Метод 1: Чрез сайта

 1. Първо трябва да влезете в профила си в системата QIWI Wallet , За да направите това, на главната страница кликнете върху бутона "Вход" , след което сайтът ще прехвърли потребителя на друга страница.
 2. Влезте в QIWI LC

 3. След появата на прозореца за вход трябва да въведете телефонния номер, към който сте прикачили предварително зададения акаунт и парола. Сега кликнете върху "Вход" .
 4. Влезте в портфейла

 5. Така че в офиса на потребителя има много различни услуги и функции, но трябва да намерите такъв, който се нарича "Превод" . След като кликнете върху този бутон, ще се отвори следващата страница.
 6. Прехвърляне на средства към QIWI

 7. На тази страница трябва да изберете снимка със символа QIWI, под който е написано "В друга чанта" , други функции не ни вълнуват в този случай.
 8. Прехвърлете в друг портфейл

 9. Остава само да се попълни формата на трансфера. Първо трябва да въведете телефонния номер на получателя, след което да посочите начина на плащане, сумата и коментара за плащане, ако желаете. За да завършите трансфера на пари, трябва да кликнете върху бутона "Плащане" .
 10. Информация за плащане QIWI

 11. Почти веднага получателят получава SMS, че е прехвърлен от чантата QIWI. Ако потребителят още не е регистриран, веднага след регистрацията той може да използва средствата, които му бяха прехвърлени.

Метод 2: Чрез мобилното приложение

Можете да прехвърляте пари на получателя не само през уеб сайта на QIWI, но и чрез мобилно приложение, което може да бъде изтеглено от магазина за вашата операционна система. Е, сега в ред.

 1. Първата стъпка е да отидете в уеб сайта на магазина за операционната система на смартфона и да изтеглите приложението QIWI там. Програмата е достъпна и в Play Market , и в App Store ,
 2. Сега трябва да отворим приложението и да намерим елемента "Превод" . Кликнете върху този бутон.
 3. Превод в мобилното приложение

 4. Следващата стъпка е да изберете къде да изпратите трансфера. Тъй като сме заинтересовани да прехвърлим на друг потребител на системата, трябва да кликнете върху бутона "Към QIWI сметка" .
 5. Изберете получател чрез приложението

 6. След това ще се отвори нов прозорец, където трябва само да въведете номера на получателя и начина му на плащане. След това можете да натиснете бутона "Изпращане" .

Прочетете още: Създаване на Wallet на QIWI

Инструкцията за прехвърляне на пари от една QIWI чанта към друга е много проста. Ако всичко е направено за него, тогава потребителят ще получи парите си в най-кратки срокове, защото и изпращачът, и системата ще работят бързо, което е много важно, ако имате нужда от средства в сметката си.