Потребителите на Instagram често трябва да скриват някои или всички снимки в профила си в социалната мрежа. Днес разглеждаме всички възможни начини за това.

Скриване на снимки в Instagram

Следните методи имат своите разлики, но всеки от тях ще бъде полезен в конкретна ситуация.

Метод 1: Затваряне на страницата

За да могат публикациите, които се хостват в профила ви, да се виждат само от потребителите, които сте се абонирали за вас, достатъчно е да затворите страницата. Как може да се направи това, описано по-рано на нашия уебсайт.

Затворен профил на Instagram

Повече подробности: Как да затворите профила на Instagram

Метод 2: Архивиране

Една от последните нововъведения в Instagram - архивирането на публикации. Да предположим, че една или повече публикации в потребителския ви профил вече не са място, но е просто жалко да ги изтриете. В този случай, вместо да изтривате за постоянно снимки или видеоклипове, приложението ще ви предложи да ги добавите към архива, който ще бъде достъпен само за вас.

 1. Пуснете приложението. Отворете потребителския си профил, като докоснете в долната част на прозореца иконата вдясно. Изберете публикацията, която искате да архивирате.
 2. Изборът на публикация в приложението Instagram

 3. Докоснете в горния десен ъгъл на иконата с три точки. В списъка, който се показва, ще трябва да изберете елемента "Архивиране" .
 4. Добавете към фотографския архив в Instagram

 5. В следващия момент публикацията ще изчезне от страницата. Можете да отидете в самия архив, като изберете иконата на часовника на страницата си в горния десен ъгъл.
 6. Преглед на архива в Instagram

 7. Архивираните данни са разделени на две части: "Истории" и "Публикации" . Отидете на желаната секция, като изберете "Архив" в горната част на прозореца.
 8. Преглед на архивираните публикации в Instagram

 9. Ако внезапно промените решението си и искате публикацията отново да се покаже на страницата, докоснете в горния десен ъгъл на иконата с точка за наклон и изберете бутона "Показване в профил" .
 10. Възстановете публикуването в профил от архива на Instagram

 11. След като изберете този елемент, публикацията ще бъде напълно възстановена, включително датата на нейното публикуване.

Възстановена публикация от архива в Instagram

Метод 3: Блокиране на потребителя

Сега помислете за ситуацията, когато трябва да скриете снимки от конкретни потребители на Instagram. Можете да направите това по един и единствен начин - да ги блокирате, в резултат на което достъпът до профила ви ще бъде напълно изгубен.

Блокирайте потребителя в Instagram

Повече подробности: Как да блокирате потребител в Instagram

Въпреки че това са възможни начини за скриване на снимки в Instagram. Ако се появят други опции, статията ще бъде допълнена.