iTunes е световноизвестна програма, изпълнявана главно за управление на устройства на Apple. С тази програма можете да прехвърляте музика, видеоклипове, приложения и други медийни файлове на вашия iPhone, iPod или iPad, да запазвате резервни копия и да ги използвате за възстановяване по всяко време, да възстановите първоначалното си състояние и много повече. Днес ще разгледаме как да инсталирате тази програма на компютър, работещ под Windows.

Ако имате устройство на Apple, то за да го синхронизирате с компютъра, ще трябва да инсталирате програмата Atyuns на компютъра.

Как да инсталирате Atyuns на компютър?

Моля, имайте предвид, че ако имате инсталирана по-стара версия на iTunes на компютъра си, трябва да я премахнете напълно от компютъра си, за да избегнете конфликти.

Прочетете още: Как да деинсталирате напълно iTunes от вашия компютър

1. Моля, имайте предвид, че за да може iTunes да инсталира правилно на компютъра ви, трябва да го инсталирате като администратор. Ако използвате различен тип акаунт, ще трябва да помолите собственика на администраторския акаунт да влезе в него, за да можете да инсталирате програмата на компютъра.

2. Следвайте връзката в края на статията на официалния сайт на Apple. За да започнете да изтегляте iTunes, кликнете върху бутона "Изтегляне" .

Как да инсталирате Atyuns на вашия компютър

Моля, обърнете внимание, че отскоро iTunes е приложен изключително за 64-битови операционни системи. Ако имате Windows 7 и по-големи 32bit, тогава програмата за тази връзка не може да бъде изтеглена.

За да проверите дълбочината на битовете на операционната си система, отворете менюто "Контролен панел" , поставете режима за преглед "Малки икони" и отидете в секцията "Система" .

Как да инсталирате Atyuns на вашия компютър

В следващия прозорец до параметъра "Тип на системата" ще можете да разберете дължината на вашия компютър.

Как да инсталирате Atyuns на вашия компютър

Ако сте сигурни, че битовата дълбочина на вашия компютър е 32 бита, отидете от тази връзка за да изтеглите версията на iTunes, която пасва на компютъра ви.

3. Изтеглете изтегления файл и следвайте инструкциите на системата, за да завършите инсталацията на компютъра си.

Моля, имайте предвид, че друг софтуер от Apple ще бъде инсталиран на компютъра ви освен iTunes. Не се препоръчва да изтривате тези програми, в противен случай ще можете да нарушите правилната работа на iTunes.

4. След като инсталацията завърши, се препоръчва рестартиране на компютъра, след което можете да започнете работа с медийния процесор.

4. След като инсталацията завърши, се препоръчва рестартиране на компютъра, след което можете да започнете работа с медийния процесор.

Ако инсталацията на iTunes на компютъра ви не успее, в една от предишните ни статии разказахме причините и средствата за инсталиране на iTunes на вашия компютър.

Прочетете още: Какво трябва да направя, ако iTunes не е инсталиран на компютъра?

iTunes е отлична програма за работа с медийно съдържание, както и синхронизиране на устройства с ябълки. Следвайки тези прости указания, можете да инсталирате програмата на компютъра си и веднага да започнете да го използвате.

Свали iTunes безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт