Ако смятате, че Sony Vegas Pro е трудно да се инсталира, тогава грешите. Но въпреки цялата простота решихме да напишем статия, в която стъпка по стъпка ще кажем как да инсталираме този чудесен видео редактор в края на краищата.

Как да инсталирате Sony Vegas Pro 13?

1. За да започнете, моля, следвайте връзката по-долу до главната статия с преглед на видео редактора. В крайна сметка ще намерите връзка към официалния сайт на Sony Vegas. След като отидете на сайта на програмата, можете да намерите разнообразие от продукти на Sony. На същото място ще намерите популярните версии на Sony: Vegas Pro 12, 13, а най-новият - 14. Изтегляме тринайсетият Sony Vegas.

Уебсайт на Sony Вегас

2. Чрез кликване върху бутона "Изтегляне" ще бъдете отведени до страницата за изтегляне, където трябва да въведете кода за сигурност. Кликнете отново върху "Изтегляне" и процесът на изтегляне ще започне.

Код за сигурност Sony Vegas

3. Сега, когато инсталационният файл е зареден, стартирайте го. В прозореца, който се отваря, изберете езика на видеоредактора и кликнете върху "Напред".

Избиране на език на Sony Vegas

4. След това трябва да приемете лицензионното споразумение. Отново кликнете върху "Напред".

Лиценз за Sony Вегас

5. Изберете мястото, където ще бъде инсталирано Sony Vegas Pro и щракнете върху "Install".

Местоположение Sony Vegas

6. Изчакайте инсталирането да завърши и ...

Инсталиране на Sony Vegas

Готово!

Така че инсталирахме видео редактора Sony Vegas Pro 13. Първата стъпка към овладяването на изкуството на редактирането е направено. По същия начин можете да инсталирате Sony Vegas Pro 11 или 12 - няма голяма разлика. Както можете да видите, всичко не е толкова трудно.