Понякога, след като мигате телевизора или някакъв вид неизправност, инсталираните приложения се премахват, това важи и за хостинга на YouTube. Можете да изтеглите отново и инсталирате само няколко прости стъпки. Нека да разгледаме по-отблизо този процес, използвайки LG TV като пример.

Инсталиране на приложението YouTube на вашия телевизор LG

Първоначално почти всички модели телевизори, които имат функцията Smart TV, разполагат с вградено приложение YouTube. Въпреки това, както е посочено по-горе, поради определени действия или неизправности, тя може да бъде премахната. Преинсталацията и конфигурирането се извършват ръчно само за няколко минути. Необходимо е само да следвате следните указания:

  1. Включете телевизора, намерете бутона "Smart" на дистанционното управление и го натиснете, за да превключите към този режим.
  2. Интелигентен бутон на устройството за дистанционно управление от телевизора LG

  3. Разширете списъка с приложения и отворете "LG Store" . Оттук са инсталирани всички налични телевизионни програми.
  4. Отидете в магазина за приложения на LG TV

  5. В списъка, който се показва, намерете "YouTube" или можете да използвате търсенето, като напишете там името на приложението. След това в списъка ще се покаже само един. Изберете YouTube, за да отидете на инсталационната страница.
  6. Търсете приложения на LG TV

  7. Сега сте в прозореца на приложението на YouTube, просто трябва да кликнете върху "Инсталиране" или "Инсталиране" и да изчакате процесът да приключи.
  8. Инсталиране на приложението на телевизор LG

Сега YouTube ще бъде в списъка на инсталираните програми и можете да го използвате. След това остава само да гледате видеоклипове или да се свързвате през телефона. Прочетете повече за този процес в нашата статия на линка по-долу.

Повече подробности: Свързваме YouTube към телевизора

Освен това връзката се осъществява не само от мобилно устройство. Трябва само да използвате Wi-Fi мрежата, за да влезете в акаунтите си от компютри и други устройства на телевизора и да ги преглеждате през него. Това става чрез въвеждане на специален код. Ако трябва да се свържете с телевизора по този начин, препоръчваме да прочетете статията ни на връзката по-долу. В него ще намерите подробни инструкции за извършване на всички действия.

Повече подробности: Въведете кода, за да свържете профила в YouTube с телевизора

Както можете да видите, преинсталирането на приложението YouTube на телевизори на LG с Smart TV не отнема много време, а дори и неопитен потребител ще се справи с него. Просто следвайте инструкциите, така че програмата работи правилно и можете да се свържете с нея от всяко устройство.

Вижте също: Свързваме компютъра към телевизора чрез HDMI